Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Γιώργος Καρκάς: Δικαίωση και στο Εφετείο – Τέλος για πάντα ο εφιάλτης!

Αθώος!

Αθωώθηκε και στο Εφετείο Αθηνών ο Γιώργος Καρκάς, που είχε κατηγορηθεί ότι βίασε έναν νεαρό ταξιτζή τον Νοέμβριο του 2018 πίσω από τη Γεωπονική Σχολή Αθηνών. Ο ηθοποιός είχε προφυλακιστεί μετά την απολογία του στην ανακρίτρια και είχε παραμείνει στη φυλακή για 16 μήνες πριν από την έναρξη της πρωτοβάθμιας δίκης. Ο ίδιος αρνούνταν κατηγορηματικά την κατηγορία που του είχε αποδοθεί και περίμενε καρτερικά το Εφετείο.

«Πέρασε 16 μήνες στη φυλακή φωνάζοντας ότι είναι αθώος, γνώρισε απίστευτη διαπόμπευση. Εγιναν δεκτοί οι ισχυρισμοί μας μετά από έναν τιτάνιο αγώνα. Ψάχναμε στοιχεία που θα έπρεπε να έχουν βρεθεί σε πρώτο στάδιο από τις Αρχές. Θέλει κουράγιο για να καταφέρει να μαζέψει τα “σπασμένα” κομμάτια της ζωής του μετά από τέτοια ταλαιπωρία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Ταουξής, συνήγορος του Γιώργου Καρκά, έξω από το Εφετείο.

Υπενθυμίζεται πως σε πρώτο βαθμό κατά πλειοψηφία ο Γιώργος Καρκάς είχε αθωωθεί για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος του ταξιτζή, όμως η εισαγγελέας είχε ασκήσει έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης, ζητώντας εκ νέου διεξαγωγή της δίκης. Σύμφωνα με το σκεπτικό της εισαγγελέως, το πρωτόδικο δικαστήριο δεν εκτίμησε ορθά τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας ούτε και αυτά που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε εκδώσει την αθωωτική ετυμηγορία του για τον ηθοποιό, αφού άκουσε τους μάρτυρες της υπόθεσης και τον γενετιστή Γεώργιο Φιτσιάλο να καταθέτει ενώπιόν του ότι δεν βρέθηκε κανένα ίχνος DNA του ηθοποιού ούτε στο ταξί του νεαρού ούτε και στον ίδιο.

Ιατροδικαστική έκθεση

Ειδικότερα, η εισαγγελέας στην έφεσή της αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με την οποία ο αυτοκινητιστής έφερε μικρορήξεις στην πρωκτική περιοχή, όπως και στις καταθέσεις μαρτύρων που περιέγραψαν στη δίκη σε πρώτο βαθμό όσα διαδραματίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου κατέληξαν ο οδηγός ταξί και ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς. Ακόμα, η εισαγγελέας ανέφερε ότι, σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτές, ο οδηγός ταξί, όταν έφτασε στο νοσοκομείο, είχε «εμφανή σημάδια παθολογικής διαταραχής και λήψης ναρκωτικής ουσίας» και «δεν ήταν νηφάλιος, είχε εξάρσεις, ξεσπάσματα και καταβυθίσεις, είχε εφίδρωση, κόκκινα μάτια και έβγαζε αφρούς από τις άκρες του στόματός του, είχε πάθει κάτι σαν αγκύλωση και δεν μπορούσε να κουνηθεί».

Τέλος, η εισαγγελέας υπογράμμισε στην έφεσή της πως δεν ελήφθη δείγμα DNA από κρίσιμα στοιχεία, καθώς δεν εξετάστηκαν ούτε το πουκάμισο του ταξιτζή ούτε το στήθος του ούτε και ο τράχηλός του, σημεία τα οποία, κατά τη δικογραφία, ακούμπησε ο κατηγορούμενος ηθοποιός.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...

Έλληνας τραγουδιστής έχασε 35 κιλά – «Σε κάθε εγκυμοσύνη της γυναίκας μου έπαιρνα 10 κιλά»

«Έχασα 35 κιλά. Αυτή τη στιγμή δεν ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα διατροφής απλώς φυλάγομαι. Τρώω από λίγο πολλές φορές.




Μποζουκια Αθηνα