Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ώριμες σάρκες, Ρομά τραβεστί και gay επιβήτορες τοξικομανών

Αυτοψία της «Espresso» στο «τρίγωνο της Κολάσεως» στο κέντρο της Αθήνας

Ενα «τρίγωνο της Κολάσεως» απλώνεται κάτω από το γκέτο της Ομόνοιας και μια «ανάσα» από την πλατεία Βάθη, εκεί όπου πελάτες του αγοραίου έρωτα με… ιδιαίτερα γούστα μπορούν να βρουν από ηλικιωμένες ιερόδουλες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης μέχρι gay συντροφιά για γρήγορη «κατανάλωση» σε ένα από τα βρόμικα ξενοδοχεία ημιδιαμονής που αφθονούν στην περιοχή, με αντάλλαγμα λίγα μόλις ευρώ!

  • Απο τον Ιάσονα Δημήτριο Τσέτσο

Η αποκάλυψη αυτού του παρακμιακού όσο και στενόχωρου «κόσμου» μάς έγινε εντελώς τυχαία, καθώς, ύστερα από μερικές βόλτες μας στην 3ης Σεπτεμβρίου και στους γύρω δρόμους, παρατηρήσαμε ότι μεσόκοπες γυναίκες άνω των 50 ετών, αλλά και ηλικιωμένες στέκονταν κάθε μέρα, δήθεν αμέριμνες, σε στρατηγικά σημεία του πεζοδρομίου, κάνοντας «πιάτσα»! Σε διάφορα μάλιστα σημεία άνδρες και γυναίκες τοξικομανείς προσφέρουν το κορμί τους αντί χρημάτων ή μίας δόσης, πολύ συχνά χωρίς προφυλάξεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δική τους, αλλά και τη δημόσια υγεία.

Μεσόκοπη ιερόδουλη, πιθανώς αλλοδαπή, «πιατσάρει» απέναντι από τη ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη

Εφήμερη ηδονή

Είναι πρωί καθημερινής και φεύγουμε από τα γραφεία της «Espresso», με κατεύθυνση το «τρίγωνο» που σχηματίζουν οι οδοί Καποδιστρίου, Καματερού και Αριστοτέλους. Εκεί, προφανώς εν γνώσει της ΕΛ.ΑΣ. και του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας που στεγάζεται στην οδό Βερανζέρου, στήνεται το καθημερινό αλισβερίσι της εφήμερης ηδονής και του θανάτου.

Εχει προηγηθεί η σχετική διαδικτυακή μας πλοήγηση στις ιστοσελίδες του πληρωμένου έρωτα, όπου και εντοπίσαμε χρήσιμες πληροφορίες για τα «τι» και τα «πώς» της πιάτσας, τους άτυπους τιμοκαταλόγους, τις «φυλές» των κοριτσιών, τις υπηρεσίες που προσφέρουν, αλλά και τους κινδύνους που εγκυμονούν τέτοιου είδους συνευρέσεις, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη πιάτσα είναι η πιο κακόφημη, τόσο λόγω της εγκληματικότητας όσο και λόγω των «θαμώνων» της.

Μεσόκοπη ιερόδουλη στην οδό Αριστοτέλους, περιμένει τον πελάτη της.

Πράγματι, οι οδοί που εκτείνονται από την 3ης Σεπτεμβρίου και κάτω, όπως η Σωκράτους, η Βερανζέρου, η Ξούθου, η Σατωβριάνδου, η Στουρνάρη, αλλά και η Αριστοτέλους, όπου στεγάζεται το υπουργείο Υγείας του Αδωνη Γεωργιάδη, αποτελούν -μεταξύ άλλων- στέκια πορνείας και ναρκωτικών, πραγματικές υγειονομικές βόμβες, έτοιμες να εκραγούν! Πρόκειται για μια «αθέατη» για τους πολλούς πλευρά της μητρόπολης, όπου βρίσκουν καταφύγιο κατατρεγμένοι άνθρωποι, θύματα πολλές φορές κυκλωμάτων σωματεμπορίας, προσπαθώντας με παράνομο τρόπο να βγάλουν τα προς το ζην, με ανυπολόγιστες επιπτώσεις για τη σωματική, αλλά και την ψυχική τους υγεία.

Περνώντας με το αυτοκίνητο από την αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου δεν βλέπουμε μέχρι στιγμής κάποια «ιέρεια της ηδονής», ωστόσο ύστερα από δύο τετράγωνα και στη γωνία που σχηματίζεται με τη Χαλκοκονδύλη, απέναντι από το κτίριο της ΔΕΗ, εστιάζουμε τον φακό μας στην πρώτη ιερόδουλη. Σήμα κατατεθέν, η τσάντα κρεμασμένη χιαστί και το σχετικά casual ντύσιμο, που περνά απαρατήρητο και συνήθως δεν κινεί τις υποψίες των αστυνομικών οργάνων! Οσο για τους πελάτες; Εδώ έρχονται τα πρωινά για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους ηλικιωμένοι κυρίως άνδρες, με μερικούς παλιούς μπερμπάντηδες να ενδίδουν μία στο τόσο στα μαραμένα… θέλγητρα των σεξεργατριών.

Μερικά από τα κορίτσια που ξημεροβραδιάζονται στο «τρίγωνο της κολάσεως»

Συντροφιά για δόσεις

Συνεχίζοντας στο ρεύμα ανόδου της 3ης Σεπτεμβρίου συναντάμε μία από τις πιο γνωστές πιάτσες ναρκωτικών του κέντρου. Ακριβώς απέναντι από τον Σταθμό Πρώτων Βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού και «μεσοτοιχία» με σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας, τοξικομανείς επί 24ώρου βάσεως ψάχνουν χρήματα για να αγοράσουν τη δόση τους, πολύ συχνά με αντάλλαγμα σεξουαλικές «υπηρεσίες» στα κοντινά, σκοτεινά σοκάκια. Δεν είναι φυσικά λίγες οι φορές που gay άνδρες πηγαίνουν στοχευμένα εκεί, προκειμένου να «ψαρέψουν» πρόσκαιρη ερωτική επαφή με εξαθλιωμένους χρήστες, βάζοντας στην άκρη όποιες ηθικές αναστολές ή φοβίες!

Απέναντι από τον Σταθμό Πρώτων Βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού και «μεσοτοιχία» με σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας τοξικομανείς επί 24ώρου βάσεως ψάχνουν για τη δόση τους, ενώ κάποιοι «πωλούν» το κορμί τους για λίγα ευρώ!

Το ίδιο σκηνικό εντοπίζεται και ένα τετράγωνο μετά, προτού φτάσουμε στη διασταύρωση με την οδό Σολωμού. Εκεί, στην είσοδο ενός εγκαταλειμμένου κτιρίου όπου εδώ και αρκετά χρόνια έχουν κάνει «κατάληψη» τοξικομανείς και άστεγοι, απαθανατίζουμε έναν χρήστη επί το έργο, αδιαφορώντας για τα συνηθισμένα σε τέτοιο θέαμα βλέμματα των περαστικών. Φυσικά, είναι να απορεί κανείς πώς γίνεται άνθρωποι με εμφανή προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας να αφήνονται ελεύθεροι σε τέτοια κατάσταση, έρμαια κάθε λογής «αρπακτικών», στο κέντρο μιας πόλης που θέλει να αποκαλείται «φιλόξενη» και «συμπεριληπτική».

Τοξικομανής κάνει τη δόση του, αδιαφορώντας για τα συνηθισμένα σε τέτοιο θέαμα βλέμματα των περαστικών

Ο «τιμοκατάλογος»

Προκειμένου να φτάσουμε στον προορισμό μας, στρίβουμε αριστερά στην οδό Στουρνάρη και ξανά αριστερά στην Αριστοτέλους. Εδώ, όλα δείχνουν διαφορετικά, πιο «σκοτεινά», καθώς δεν υπάρχει ο φόβος του αστυνομικού, όπως στην 3ης Σεπτεμβρίου, παρόλο που το Τμήμα της Βερανζέρου βρίσκεται μόλις μια «ανάσα» μακριά. Εδώ, τα πρωτεία στον αγοραίο έρωτα έχουν γυναίκες που γεννήθηκαν στο πρώην ανατολικό μπλοκ, λίγες Αφρικανές, δυο τρεις Κινέζες, αλλά και τραβεστί. Μάλιστα, απ’ όσο πληροφορηθήκαμε, εδώ ο «τιμοκατάλογος» δεν είναι σαφής, καθώς περιλαμβάνει από ολιγόλεπτο σεξ στο αμάξι μέχρι ωριαία περίπτυξη σε δωμάτιο ξενοδοχείου, με κάθε ιερόδουλη να «χρεώνει» διαφορετικά τις υπηρεσίες της, ανάλογα με την κίνηση, αλλά και τα χρήματα που προτίθεται να διαθέσει κάθε πελάτης.

Ευτυχώς, η ολιγόλεπτη κίνηση εξαιτίας του μποτιλιαρίσματος μας έδωσε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε μερικές από τις κοπέλες που έκαναν «πεζοδρόμιο» εκείνη την ώρα.
Κοντές, ψηλές, παχουλές, αδύνατες, γυναίκες άνω των 50, μέχρι και… Ρομά τραβεστί, μερικές με εμφανή σημάδια στο δέρμα από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, αναγκάζονται για ώρες να στέκονται όρθιες κοιτάζοντας δήθεν αμέριμνες το κινητό τους, περιμένοντας τον υποψήφιο πελάτη. Βέβαια, αρκετά συχνή είναι η παρουσία της Αστυνομίας, μια και στη δεκάλεπτη διαδρομή μας συναντήσαμε δύο φορές περιπολικά της Αμεσης Δράσης, ωστόσο, δεδομένης της υποστελέχωσης των αστυνομικών τμημάτων και της απουσίας πεζών περιπολιών σε αυτό το σημείο, η παραβατικότητα φαίνεται να ανθεί στο «τρίγωνο της Κολάσεως», όπως και στους γύρω δρόμους.

Τραβεστί, κατά πάσα πιθανότητα Ρομά, κάνει «πιάτσα» σε φανάρι της Σωκράτους

Αραγε –δεδομένου του χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει η περιοχή με το ναρκεμπόριο και την πορνεία-, η νέα δημοτική Αρχή του Χάρη Δούκα γνωρίζει για την όλη υποβάθμιση της περιοχής και, αν ναι, προτίθεται να κάνει κάτι για να τη διορθώσει σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές; Αυτό είναι κάτι που πολύ θα θέλαμε να δούμε…

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα