Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Κασσελάκης και Τάιλερ σε έξοδο με Fantasia!

Οσα έγιναν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αργυρός με τη Ζευγαρά

«Ολα είναι στον αέρα, άκου τι σου λέει η Λένα»! Μόνο που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αντί να ακούσει τι θέλουν οι πολίτες, δηλαδή πρόγραμμα, θέσεις και σοβαρότητα, γυρίζει, περιοδεύει, παίζει αδιάκοπα με σκυλάκια όπου τα βρει, και διασκεδάζει στα μπουζούκια!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύζυγό του Τάιλερ

Σάββατο βράδυ, λοιπόν, και ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε να χορεύει στους ρυθμούς του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Λένας Ζευγαρά, στο κλαμπ Fantasia, παρέα με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να λείπει από την πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς του το είχε υποσχεθεί στην τελευταία τους συνάντηση, πριν από δύο μήνες.

Ο Αργυρός στην πίστα

Γι’ αυτό και για την επίσκεψή του στα μπουζούκια είχε ενημερωθεί μόνο ο Κωνσταντίνος Αργυρός και όχι ο επιχειρηματίας. «Καλησπέρα, πρόεδρε» είπε ο τραγουδιστής υποδεχόμενος τον φίλο του Στέφανο Κασσελάκη, που έφθασε στο κλαμπ μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα και έφυγε τις πρώτες πρωινές ώρες. Τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχτηκε αλλά και συνόδευσε στη σουίτα του ο Χάρης Λεμπιδάκης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο κέντρο Fantasia. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διασκέδασε μαζί με τον σύζυγό του στη μία από τις δύο prive σουίτες του κέντρου, απολαμβάνοντας τις μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού αλλά και της Λένας Ζευγαρά.

Ζευγαρά και Κασσελάκης

Μάλιστα, ενώ η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι φαν του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος δεν τη γνώριζε προτού την απολαύσει on stage. Γι’ αυτό και θέλησε να τη συναντήσει εκ των υστέρων, στο καμαρίνι της, όπου έβγαλαν πολλές φωτογραφίες και γνωρίστηκαν καλύτερα. Στο μεσοδιάστημα του προγράμματος, Κασσελάκης και Μακμπέθ πήγαν στο καμαρίνι του Κωνσταντίνου Αργυρού και άκουσαν πρώτοι το καινούργιο του τραγούδι, που βγαίνει οσονούπω. Μάλιστα, ο Τάιλερ εξέφρασε την απορία πώς ενώ τα τραγούδια του είναι λιγάκι θλιμμένα, εντούτοις αγαπιούνται τόσο από το κοινό…

Τη βραδιά, μάλιστα, που ήταν εκεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ η Fantasia ήταν ασφυκτικά γεμάτη από νεαρόκοσμο, περί τα 1.200 άτομα που ξεχείλιζαν τα μπαρ και στραβολαίμιασαν να κοιτούν το ζεύγος Τάιλερ – Στέφανου ψηλά, στην prive σουίτα. Κέφι, λουλούδια και ποτό έρρεαν άφθονα σε μια νύχτα γεμάτη Αργυρό και Ζευγαρά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που τελικά «ξέρει να ζει τη ζωή του»! Διότι, όπως λέει και το τραγούδι, «μια ζωή την έχουμε κι αν δεν τη γλεντήσουμε, τι θα καταλάβουμε τι θα καζαντήσουμε»!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα