Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

«Φάντασμα» η ερωτική φωλιά Λιάνη-Σπυρόπουλου

Το κυνηγητό με τους παπαράτσι και οι φωτογραφίες της χήρας Παπανδρέου με τον πρώην της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που είχαν προκάλεσει χαμό

Σπασμένα τζάμια, σπασμένο λουκέτο στην εξώπορτα, η οποία είναι δεμένη με ένα απλό σύρμα, τοίχοι γεμάτοι με γκράφιτι, ξερόχορτα και φυτά που έχουν να κοπούν χρόνια, σκουριασμένα σίδερα στον κήπο….

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Αυτές τις εικόνες αντικρίζει κάποιος από την άλλοτε θρυλική βίλα του αείμνηστου Κώστα Καρρά στην Κινέτα, που «φώλιασε» τη δεκαετία του ’90 τον θυελλώδη έρωτα της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου με τον Κώστα Σπυρόπουλο!

Το σπίτι, που έγινε πρωτοσέλιδο στα 90s, όταν αποκαλύφθηκε ότι εκεί ήταν το ερωτικό καταφύγιο της χήρας Παπανδρέου και του άλλοτε συντρόφου της Βουγιουκλάκη, στέκεται πια σαν φάντασμα, χωρίς να θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν του! Μια βίλα που έμελλε μαζί με εκείνη της Ζωζώς Σαπουντζάκη να γίνουν σήματα κατατεθέν για μια ολόκληρη περιοχή! Ποια είναι, όμως, η ιστορία της διάσημης βίλας, που ο φωτογραφικός φακός τη δεκαετία του ’90 κατάφερε να «τσακώσει» το πιο περιζήτητο ζευγάρι της χώρας, με τις φωτογραφίες να δημοσιεύονται ακόμα και σε έντυπα του εξωτερικού;

Στη γειτονιά της Σαπουντζάκη

Η βίλα του Κώστα Καρρά χτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70, όταν πρώτη η «βασίλισσα της νύχτας» Ζωζώ Σαπουντζάκη έχτισε στην έρημη από σπίτια τότε Κινέτα τη βίλα της. Μια βίλα για την οποία έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα και η αειθαλής Ζωζώ έκανε τα πιο εντυπωσιακά πάρτι του καλλιτεχνικού και όχι μόνο κόσμου της Ελλάδας, με καλεσμένους που θα ζήλευε ακόμα και η βασιλική οικογένεια. Βρισκόμαστε στο έτος 1996 και από τη ζωή έχει φύγει τόσο ο πρώην πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου όσο και η εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη. Λίγους μήνες μετά τον θάνατό τους, οι ψίθυροι για το ειδύλλιο μεταξύ της πρώην πρώτης κυρίας της Ελλάδας και του συντρόφου της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Κώστα Σπυρόπουλου, άρχισαν να ακούγονται!

Η βίλα, που κάποτε ήταν αντικείμενο συζήτησης, τώρα πια είναι «κρυμμένη» πίσω από την εγκατάλειψη

Για μήνες όλοι ψάχνουν φωτογραφίες-πειστήρια του ζευγαριού για να πιστοποιήσουν τον έρωτά τους. Ξαφνικά η είδηση έρχεται από την Κινέτα, όταν έπειτα από πληροφορία δύο φωτογράφοι «τσακώνουν» το διάσημο ζευγάρι να κάνει διακοπές στη βίλα του Κώστα Καρρά. Η βίλα βρίσκεται χτισμένη σε τέτοιο σημείο όπου έχει ιδιωτική παραλία και δεν υπάρχει πρόσβαση για περίεργα μάτια. Οταν η είδηση γίνεται ξαφνικά πανελλήνιο θέμα, ο Νίκος Ευαγγελάτος φιλοξενεί στην εκπομπή του εκείνη την εποχή μέχρι και τον τότε αστυνομικό διευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος των Μεγάρων, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει πως υπήρξε θέμα ασφάλειας και ότι ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες για τους δύο φωτογράφους, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Λίγες μέρες αργότερα, και αφότου οι δύο φωτογράφοι έπειτα από εξηγήσεις έχουν αφεθεί ελεύθεροι, κυκλοφορεί και φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές των Λιάνη – Σπυρόπουλου από τη βίλα Κάρρα στην Κινέτα!

Ο αείμνηστος ηθοποιός Κώστας Καρράς

Οσα έλεγε η σύζυγος του ηθοποιού

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά για το επιβεβαιωμένο πλέον ειδύλλιο του ζευγαριού! Χρειάστηκε να περάσουν, ωστόσο, είκοσι ολόκληρα χρόνια ώστε η αείμνηστη σύζυγος του Κώστα Καρρά, Αγγελική Μπαρούτσου, να μιλήσει δημόσια στον υπογράφοντα για τις διακοπές που είχε κάνει στη βίλα τους το τότε διάσημο ζευγάρι.

Graffiti στους μαντρότοιχους της βίλας και παντού ξερόχορτα

«Ναι, είχαν έρθει στο σπίτι μας στην Κινέτα για διακοπές, προσκεκλημένοι του συζύγου μου, Κώστα Καρρά. Και φυσικά η είδηση διέρρευσε και άρχισε το κυνηγητό. Ηταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι και φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι την εποχή εκείνη. Οταν αποφασίσαμε να τους φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας στην Κινέτα, θα συνεργαζόταν ο σύζυγός μου με τον Σπυρόπουλο και ήταν η αφορμή για να κάνουμε όλοι μαζί διακοπές. Ηρθαν εδώ με ιδιωτική ασφάλεια, χωρίς να κρύβονται στην αρχή. Εμειναν τέσσερις ημέρες. Την τρίτη ημέρα πλάκωσαν οι paparazzi. Κάπως μαθεύτηκε η είδηση. Ηταν κρυμμένοι στην παραλία και άρχισαν να φωτογραφίζουν. Ο Κώστας και η Δήμητρα είχαν πανικοβληθεί. Επιασαν τότε, λοιπόν, τους φωτογράφους και τους έδωσαν ένα πολύ μεγάλο ποσό με σκοπό να μη δημοσιευτούν οι φωτογραφίες. Γιατί, όπως καταλαβαίνετε, ήταν πολύ νωπός ο θάνατος και της Αλίκης και του Ανδρέα. Ομως εκείνοι αθέτησαν τον λόγο τους. Δεν κράτησαν την υπόσχεσή τους να μη δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες. Ετσι πήραν και τα λεφτά και πούλησαν τις φωτογραφίες στα περιοδικά» είχε εξομολογηθεί η Αγγελική Μπαρούτσου, θυμίζοντας σε όλους πως η βίλα Καρρά έχει παρελθόν που δεν μπορεί να σβήσει ακόμα και αν αυτό έχει «κρυφτεί» πίσω από ξερόχορτα…

Σπασμένα τζάμια στη βίλα της Κινέτας
Σπασμένο λουκέτο στην εξώπορτα, η οποία είναι δεμένη με ένα απλό σύρμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.