Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ο «πάγος έσπασε» και το πάρτι ξεκινά! Επιστρέφει το «Just the 2...

Το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης προσγειώνεται ξανά στη συχνότητα του ΟPEN και υπόσχεται φαντασμαγορικές βραδιές με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι.

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο και ΙΧ στον Σκαραμαγκά – Απεγκλώβισαν άνδρα οι...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα ανάμεσα σε λεωφορείο και ΙΧ σημειώθηκε στην Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Σκαραμαγκά κατά τις 22.30 το βράδυ της Πέμπτης.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αφρικανική σκόνη και ισχυρές καταιγίδες

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή παρουσιάζει επιδείνωση σε αρκετές περιοχές...

Καρέκλα για τρεις σεφ στο Φάληρο

Αμοιβές για χρυσούς σκούφους... στον Σκάι!

Αμοιβές για χρυσούς σκούφους… στον Σκάι! Τρεις διάσημοι σεφ θα πάρουν τις κουτάλες τους στον σταθμό του Νέου Φαλήρου και θα αρχίσουν τα μαγειρέματα από το καλοκαίρι. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις θα είναι οι κριτές που θα στελεχώσουν το «Cash Kitchen» και αυτοί θα είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Εκτορας Μποτρίνι και ο Βασίλης Καλλίδης!

Μετά την κάλπη για την Ευρωβουλή θα αρχίσει στη συχνότητα του Σκάι το νέο μαγειρικό ριάλιτι «Cash Kitchen». Το ριάλιτι, που θα προβάλλεται κατά πάσα πιθανότητα στη ζώνη των 21.00, δεν εστιάζει τόσο στην υψηλή γαστρονομία, αλλά στην έξυπνη μαγειρική με λίγα υλικά και με μεγάλη φαντασία. Το ριάλιτι θα έχει έναν παρουσιαστή και τρεις κριτές. Ετοιμος να βάλει την τζίφρα του στο τηλεπαιχνίδι είναι ο Δημήτρης Σκαρμούσος, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό τού Σκάι ποικιλοτρόπως. Ο σεφ έχει διπλή παρουσία στον σταθμό του Φαλήρου, τόσο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay’s Τime» όσο και στη δική του εκπομπή «Γειτονιές στο πιάτο».

Μια εκπομπή που έχει αγαπηθεί από το κοινό, αφού μας παρουσιάζει τις περιοχές της πρωτεύουσας και τα εστιατόρια και τα ζαχαροπλαστεία του. Η εκπομπή έχει φανατικό κοινό, γι’ αυτό και η γαστρονομική περιήγηση του σεφ στις γειτονιές της Αθήνας θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Το ραντεβού, λοιπόν, του Δημήτρη Σκαρμούτσου με τον Σκάι θα γίνει σύντομα και, εφόσον ο σεφ αποδεχθεί την πρόταση, επιστρέφει σε ριάλιτι μαγειρικής ύστερα από επτά χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι ο Σκαρμούτσος ήταν κριτής στους δύο πρώτους κύκλους του «MasterChef», που προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του Mega, αλλά και κριτής στον πρώτο κύκλο του ίδιου παιχνιδιού στο Star, όταν το μαγειρικό ριάλιτι βγήκε πρώτη φορά στη συχνότητα του καναλιού της Κηφισιάς, το 2017. Ακόμα δύο ονόματα ακούγονται για την επιτροπή του «Cash Kitchen». Του βραβευμένου Εκτορα Μποτρίνι, ο οποίος θα συνεχίσει επίσης την επόμενη σεζόν να έχει παρουσία στον Σκάι, στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απ’ τη δική σου», αλλά και του πολυσχιδούς σεφ Βασίλη Καλλίδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».