Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κατερίνα Καραβάτου για «Power of love»

Eπιστρέφει στον Σκάι

«Ναι» στην Κατερίνα Καραβάτου, θολό το τοπίο για τη Βίκυ Καγιά! Το «Power of love» επιστρέφει στον Σκάι και μάλιστα νωρίτερα από το αναμενόμενο, αφού θα πάρει θέση στη βραδινή ζώνη του σταθμού το καλοκαίρι.

Η προετοιμασία προχωράει με γοργούς ρυθμούς και όλα φαίνεται πως βρίσκονται στην τελική ευθεία ακόμη και όσον αφορά το θέμα της παρουσίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Καραβάτου ήταν εξαρχής το πρόσωπο που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες να το αναλάβει, γι’ αυτό είναι και ένα βήμα πριν από τις υπογραφές. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην παρουσιάστρια και την Acun Medya έχουν εξελιχθεί ομαλά και πλην κάποιας απρόσμενης ανατροπής θα είναι αυτή που θα συντονίσει το «Power of love» στη νέα του εποχή.

Οσον αφορά το νέο reality μόδας που συζητούσε ο Σκάι να εντάξει στο πρόγραμμά του το φθινόπωρο με τη Βίκυ Καγιά, τα πράγματα δεν είναι τόσο θετικά. Για το συγκεκριμένο project απαραίτητη προϋπόθεση για να βγει στον αέρα είναι να το παρουσιάσει η Βίκυ Καγιά. Η προσέγγιση είχε γίνει, όμως στη μιντιακή αγορά ακούγεται ότι το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και το κανάλι ψάχνει για άλλο reality, το οποίο θα φέρει στις οθόνες μας στο πρώτο μισό της νέας σεζόν.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα