Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Μελίνα Ασλανίδου: «Όταν πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης, είναι βάναυσο»

«Πάντα ήμουν σπιτόγατα, αλλά βγαίνω αναγκαστικά για τις κοινωνικές εκδηλώσεις»

H Μελίνα Ασλανίδου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «The 2Night Show». Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, στην καλλιτεχνική της πορεία, αλλά και στη δημόσια εικόνα της.

«Είμαι μια χαρά, πολύ ήρεμη και πιο καλά από ποτέ θα έλεγα. Αυτό που μένει πάντα είναι αυτή η δίψα και η αγάπη για ζωή. Αυτό το πάθος και αυτή η φλόγα» ανέφερε αρχικά η Μελίνα Ασλανίδου.

Στη συνέχεια, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περίοδο της πανδημίας: «Τις ημέρες της πανδημίας που ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια και νιώθαμε ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου, ξαφνικά βγάλαμε όλοι έναν άλλον χαρακτήρα και ξαφνικά είδαμε τα ταλέντα μας που έχουμε τα βγάλαμε προς τα έξω. Εγώ τουλάχιστον έτσι το αντιμετώπισα, έστρεψα τα φώτα μέσα μου. Είχα ξεχάσει πως ζωγράφιζα και άρχισα να ζωγραφίζω ό,τι υπάρχει μέσα στο σπίτι. . Κουράστηκα την περίοδο της πανδημίας, εκεί μου βγήκε όλη η κούραση, όλων των χρόνων που δεν είχα σταματήσει καθόλου».

«Είναι πολύ συνειδητό ότι έχω επιλέξει να ζω έτσι, αυτή τη γραμμή την έχω πάρει από τους γονείς μου (…) Είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος, θέλω να δίνω στον κόσμο πόσο μάλλον στον άνθρωπο που θα είναι δίπλα μου. Πλέον όμως υπάρχουν και κάποια όρια. Όταν πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης, είναι βάναυσο» ανέφερε στο τέλος η Μελίνα Ασλανίδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.