Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ελεονώρα Μελέτη: Φλοράλ «πρωτάκι» στο Μέγαρο Μαξίμου

Η αμηχανία της Μελέτη στη χθεσινή συνάντηση του Μητσοτάκη με τους νέους ευρωβουλευτές της Ν.Δ.

Φόρεσε το πολύχρωμο, λουλουδάτο, γαλαζοπράσινο φόρεμά της και τα μπεζ καλοκαιρινά πέδιλά της η Ελεονώρα Μελέτη και βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ως ευρωβουλευτής πλέον, αλλά και «πρωτάκι» σε όλα!

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, αμήχανη μπροστά στα φωτογραφικά ενσταντανέ, κάθισε δίπλα στον συνάδελφό της, δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, κοίταζε γύρω γύρω διερευνητικά το νέο πολιτικό της περιβάλλον, και άκουσε προσεκτικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει συμβουλές και να κάνει παραινέσεις.

Δίπλα στον Γιώργο Αυτιά

Μελέτη και Αυτιάς, άλλωστε, γνωρίζονται πολύ καλά από την εποχή που και οι δύο εργάζονταν στον ΑΝΤ1, άρα ο ένας αισθάνεται πιο άνετα πλάι στον άλλον. Κυρίως η δημοσιογράφος, που μέχρι την εκλογή της δεν είχε καμιά σχέση με την πολιτική.

Ηταν η πρώτη συνάντηση, λοιπόν, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους επτά νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές της Ν.Δ., που έγινε σε μάλλον χαμηλής αισιοδοξίας κλίμα, όπως εύγλωττα αποδεικνύουν οι φωτογραφίες. Τις πύλες του Μεγάρου Μαξίμου πέρασαν χθες το πρωί η Ελίζα Βόζεμπεργκ, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Μανώλης Κεφαλλογιάννης και ο Δημήτρης Τσιόδρας. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Φρέντης Μπελέρης συμμετείχαν εξ αποστάσεως. Γεγονός είναι ότι κανένας τους δεν εμφανίζεται να χαμογελά, ούτε καν να μειδιά, καθώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έφερε κατήφεια και προβλήματα στη Ν.Δ. Εάν, μάλιστα, δεν υπήρχε και η «πολύχρωμη παρουσιάστρια», που έδωσε ένα κάποιο χρώμα, η φωτογραφία τους θα ήταν σχεδόν θλιβερή!

Η πρώτη επίσημη, πάντως, της παρουσιάστριας Ελεονώρας Μελέτη, της δεύτερης μετά την πολύπειρη Ελίζα Βόζεμπεργκ, γυναίκας ευρωβουλευτού της Ν.Δ., ήταν μάλλον διερευνητική και ολίγον αμήχανη! «Η προεκλογική περίοδος ήταν πρωτόγνωρη για εμένα. Η εκπομπή ήταν έτσι κι αλλιώς προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί νωρίτερα. Οπότε ενδεχομένως εκμεταλλεύτηκα τον χρόνο που μου δόθηκε μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής. Εμαθα ότι έχω δύναμη, υπομονή και τεράστια αντοχή. Είμαι χαρούμενη για αυτό, δεν με πτοεί τίποτα.

Η Ελεονώρα Μελέτη

Η κόρη μου δεν έχει καταλάβει και πολλά. Η στήριξη των συναδέλφων μου ήταν πάρα πολύ συγκινητική» ανέφερε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Ελεονώρα Μελέτη, που ενώ «προσέφερε» περί τις 173.000 ψήφους, ποσοστό υψηλότατο, εντούτοις οι πολίτες δεν υποδέχτηκαν ιδιαίτερα θετικά την εκλογή μιας τηλεοπτικής περσόνας.

Πολλοί αντιτίθενται και σχολιάζουν το γεγονός ότι οι πρώτοι -βλέπε Αυτιάς και Μελέτη- εξελέγησαν ως τηλεοπτικά προβεβλημένα πρόσωπα και τίποτε άλλο. Οπως και να έχει, δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Ελεονώρα Μελέτη, που χθες ήταν μια πράσινη όαση στο κατηφές και γκρίζο κυβερνητικό σκηνικό, ετοιμάζει βαλίτσες για Βρυξέλλες, σε μια θέση περιζήτητη και… αποδοτική. «Ξίδι» οι υπόλοιποι, θα σκέφτεται η Ελεονώρα!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα