Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Η Ζέτα τα έχωσε ξανά στον Ταχτσίδη!

Tον «έσφαξε» με στιλ!

Τελειωμό δεν έχουν τα… παρατράγουδα ανάμεσα στη Ζέτα Θεοδωροπούλου και στον Παναγιώτη Ταχτσίδη! Μετά τα ινσταγκραμικά ξεφωνητά απιστίας, μετά τις ζεϊμπεκιές τρολ στο ίδιο κέντρο διασκέδασης με διαφορετικές παρέες, χθες είχαμε και τηλεοπτικά πυρά στον πόλεμο του μοντέλου και του ποδοσφαιριστή!

Πρώτη άνοιξε το στόμα της η παίκτρια του «My Style Rocks», η οποία μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τον πολύκροτο χωρισμό τους και το θέμα της συνεπιμέλειας των παιδιών τους, με την ίδια να λέει πως για εκείνη ο γάμος της είναι «τελειωμένη ιστορία». «Κάνω τόσους μήνες υπομονή. Τρελή δεν είμαι, ούτε γεννήθηκα. Οπως λέει και μία μεγάλη σκορπίνα τραγουδίστρια, “τον χαρακτήρα μου τον φτιάξανε τα έργα σου”. Ο καθένας απαντά με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, ο κύριος όπου είναι, πάντως με τα παιδιά του δεν είναι» ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την πρόσφατη «συνύπαρξη» στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Πέτρος Ιακωβίδης.

«Αυτό το θέμα είναι τουλάχιστον δεκαπέντε ημέρες πριν. Εκείνος τώρα είναι… διακοπές» ανέφερε πετώντας τις σπόντες της, συνεχίζοντας: «Αρχίζει και με φθείρει αυτό το θέμα. Πλησιάζουν οι σχολικές ζωές των παιδιών μου, την Παρασκευή έχω τον τελικό, δεν μπορώ όλη μέρα να ασχολούμαι με αυτό το θέμα. Πραγματικά είναι ψυχοφθόρο. Αφού είναι καλά, ας είναι όπου είναι.

Ο καθένας μιλάει με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, εκείνος ας είναι καλά και ας κάνει ό,τι θέλει. Για εμένα είναι τελειωμένη ιστορία. Εγώ μέσα μου δεν έχω ούτε φόβο ούτε ενοχή, κοιμάμαι πολύ ήρεμη τα βράδια. Δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Δεν έχω στο μυαλό μου ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό και είσαι μόνη και τι θα κάνεις. Δεν φοβάμαι τίποτα»!

Οσο για το θέμα της επιμέλειας ή της συνεπιμέλειας των παιδιών, το μοντέλο επεσήμανε: «Αυτό θα το κρίνουν οι δικηγόροι. Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα πεις, εννοούνται». Από την άλλη, ο Ταχτσίδης, που βγήκε στη «Super Κατερίνα», ήταν πιο λακωνικός: «Ισχύει ότι έχω καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Δεν θα μιλήσω ούτε τώρα. Θέλω μόνο να είναι καλά τα παιδιά μου και να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα