«Ο Παράδεισος των κυριών»: Το ημερολόγιο του Πολύζου, “καίει” την Βικτώρια

Η Μιράντα αποκαλύπτει στον Σίμο πως γνωρίζει ότι η Αμαλία και ο Ντίνος θα φύγουν μαζί

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» o Σίμος στην προσπάθειά του να στρέψει την Μιράντα εναντίον του Ντίνου και της Αμαλίας θα ανακαλύψει ότι εκείνη γνωρίζει ήδη αυτό που θέλει να της πει.

Απ’ την άλλη ο Ντίνος φτάνει πολύ κοντά στην πώληση του κτιρίου του Παραδείσου. Ένα ημερολόγιο που θα βρεθεί θα ρίξει φως σε πολλές υποθέσεις που η λύση τους εκκρεμεί. Ο Μεμάς και η Δάφνη διαλέγουν μία ημερομηνία για τον γάμο το δικό τους και της Ζαχαρούλας με τον Βύρωνα, όμως μια αναποδιά θα τους χαλάσει τα σχέδια.

Η Στέλλα για ακόμα μία φορά δημιουργεί πρόβλημα στον Χριστόφορο και στην Αμαλία με την συμπεριφορά της… Ο Σωτήρης κάνει μία τελευταία προσπάθεια να συνεφέρει τον Δημοσθένη, αλλά δε θα τα καταφέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.