Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Η Ρέμπελ Γουίλσον πάτησε το πόδι της στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

«Ακρόπολη τώρα!»

Συνεχίζεται η «παρέλαση» αστέρων επί ελληνικού εδάφους. Μετά την Κάιλι Μινόγκ, την Κιμ Κατράλ, τον Λίαμ Χέμσγουορθ και τον Τομ Κρουζ ήρθε η σειρά της Ρέμπελ Γουίλσον να δώσει το στίγμα της από την Αθήνα και δη από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Από τις πλέον δημοφιλείς χολιγουντιανές σταρ της κωμωδίας, η 44χρονη αυστραλιανής καταγωγής ηθοποιός βρίσκεται στη χώρα μας μαζί με τη σύντροφό της Ραμόνα Αγκρούμα και έχουν καταλύσει σε πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου «Four Seasons» στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Οι δυο τους έσπευσαν από νωρίς στο κέντρο της πρωτεύουσας προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά τον Παρθενώνα, έχοντας μαζί και κάποιες φίλες τους.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η Ρέμπελ Γουίλσον δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από την επίσκεψή της στην Ακρόπολη, δείχνοντας ενθουσιασμένη. Μάλιστα δεν χάλασε το χατίρι σε όσους την αναγνώρισαν να φωτογραφηθεί μαζί τους, ενώ συνόδευσε το  post της με την ακόλουθη λεζάντα: «Ακρόπολη τώρα! (Οι Αυστραλοί από τη δεκαετία του ’80 θα το καταλάβουν αυτό)» βάζοντας δίπλα και hashtag #Greece.

Η διάσημη ηθοποιός, που κάνει καριέρα στο Hollywood και έχει πρωταγωνιστήσει σε τεράστιες εμπορικές επιτυχίες, όπως οι «Κάτι πιο ποπ», «Φιλενάδες», «Πρακτοράτζα» και «Η κομπίνα», δήλωσε επίσημα πριν από περίπου δύο χρόνια ότι είναι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, παρουσιάζοντας την ίδια μέρα στους θαυμαστές της και την σύντροφο της.

«Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν πρίγκιπα της Disney… αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια πριγκίπισσα της Disney» είχε γράψει τότε η Ρέμπελ Γουίλσον στη λεζάντα της selfie που είχε ανεβάσει στο Instagram μαζί με την αγαπημένη της. Oπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, δεν είχε σκοπό να κάνει coming out, αλλά όταν ενημερώθηκε ότι εφημερίδα στην Αυστραλία θα δημοσίευε άρθρο που αφορούσε τη σεξουαλικότητά της και τη γυναίκα σύντροφό της, αποφάσισε να τους το «κάψει» και το ανακοίνωσε μόνη της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα