Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Άλλες δύο… μεταγραφές για το prequel της «Μάγισσας»

Γιούλικα Σκαφιδά και Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Μία εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς «Ψυχοκόρες» και ένα πρώην αστέρι της «Μουρμούρας» ετοιμάζονται να ταξιδέψουν τηλεοπτικά στην ενετοκρατούμενη Μάνη του 1710.

Ο λόγος για τη Γιούλικα Σκαφιδά και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι οι δύο νέες προσθήκες στο cast του prequel της «Μάγισσας», που θα προβληθεί το φθινόπωρο από τον ΑNT1. Μετά τη Μαρία Κίτσου, η οποία ανακοινώθηκε επισήμως ως πρωταγωνίστρια του δεύτερου κύκλου της σειράς των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη αμέσως μετά το φινάλε της πρώτης ιστορίας του και το όνομα του Μελέτη Ηλία, που γνωστοποιήθηκε ακολούθως πριν από λίγες εβδομάδες μέσω μιας ανάρτησης του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου, αρχίζει πλέον σταδιακά να αποκαλύπτεται και το υπόλοιπο βασικό cast της «Φλεγόμενης καρδιάς», όπως θα τιτλοφορείται ο νέος κύκλος επεισοδίων.

Η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία την προηγούμενη σεζόν είχε διπλή τηλεοπτική παρουσία, τόσο στην «Παραλία» όσο και στις «Ψυχοκόρες», που προβάλλονται ακόμη από την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1, φαίνεται πως θα είναι το… αντίπαλο δέος της Μαρίας Κίτσου στο σίριαλ. Οσο για τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, που πρωταγωνίστησε φέτος στη δραμεντί του ίδιου καναλιού «Ο πρώτος από εμάς»; Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία σχετικά με τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί.

Το βέβαιο είναι πάντως ότι και οι τέσσερις ηθοποιοί που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής δένουν εξαιρετικά μεταξύ τους, κάνοντας τους fans της «Μάγισσας» να ανυπομονούν για την έναρξη της καινούργιας ιστορίας. Υπενθυμίζεται ότι ο τίτλος «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» συνδέεται και με την προηγούμενη «Μάγισσα» συμβολικά, αφού, όπως έγινε γνωστό στο φινάλε της, ο κρυμμένος θησαυρός του πατέρα Γερακάρη περιείχε μία καρδιά μέσα σε ένα βάζο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα