Συνεχίζει τη… λύρα του ο Ρεράκης για τον βιασμό του 11χρονου

Στις 28 Ιουνίου αναμένεται να πέσει η αυλαία στη δίκη με κατηγορούμενο τον 67χρονο λυράρη Τάσο Ρεράκη, ο οποίος φέρεται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση και εξέδιδε ένα 11χρονο αγόρι στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τότε ο πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου αναμένεται να ανακοινώσει την ετυμηγορία των δικαστών και των ενόρκων για τον κατηγορούμενο μουσικό, ο οποίος επιμένει στην αθωότητά του, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε διέπραξε όσα φρικιαστικά τού καταλογίζονται. Στην απολογία του, μάλιστα, ο 67χρονος λυράρης εμφανίστηκε αμετανόητος και έκανε λόγο για «στοχοποίησή» του από την οικογένεια του 16χρονου -σήμερα- αγοριού, λέγοντας ότι πιθανότατα θέλει να προστατεύσει την ταυτότητα του πραγματικού δράστη και αναγκάστηκε να στραφεί εναντίον του, επειδή τον θεώρησε «εύκολο θύμα», λόγω κάποιας προγενέστερης υπόθεσης.

Αλλο σενάριο, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι να μην υπάρχει καν δράστης και τα καταγγελλόμενα να μη συνέβησαν ποτέ, αλλά η ενοχοποίησή του να λειτούργησε απελευθερωτικά για τον 11χρονο -τότε- μαθητή, που έπρεπε να δικαιολογήσει όσα «επιβαρυντικά» βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνό του. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ενοχής του και ότι είναι αδύνατο να έκανε όσα του αποδίδονται, καθώς είναι άσχετος από διαδικτυακές εφαρμογές και δεν γνωρίζει, όπως ισχυρίστηκε, ούτε μηνύματα να στέλνει. Τέλος, δήλωσε προκλητικά ότι θέλει να ζήσει για να «καθαρίσει» το όνομά του από το στίγμα του βιαστή!

Οσα ισχυρίστηκε στην απολογία του προκάλεσαν την οργή των συγγενών του ανηλίκου, που επέδειξαν μεγάλη αυτοσυγκράτηση, όπως περιγράφεται στη γραπτή δήλωση που έκαναν οι δικηγόροι της οικογένειας σε τοπικό μέσο ενημέρωσης. «Επαίσχυντη η απολογία του κατηγορουμένου. Προσβάλλει τους κανόνες της κοινής λογικής και υποτιμά τη νοημοσύνη του δικαστηρίου. Απλά αμετανόητος!» ανέφεραν χαρακτηριστικά. Η δίκη με κατηγορούμενο τον 67χρονο λυράρη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα από αίτημα της πολιτικής αγωγής. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο μουσικός, ο οποίος είναι προφυλακισμένος στις Φυλακές της Τρίπολης από τον Μάρτιο του 2023, φέρεται ότι είχε στοχοποιήσει το αγοράκι όσο ακόμη φοιτούσε στο δημοτικό.

Υπό το καθεστώς βίας και απειλών τόσο για τη δική του ζωή όσο και των αδελφών του φέρεται ότι το κακοποιούσε σεξουαλικά σταδιακά από τον Ιανουάριο του 2018 έως και τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ το «πάσαρε» και σε άνδρες με διεστραμμένες ορέξεις. Οπως τονίζεται, δε, στο παραπεμπτικό βούλευμα, το… δειγμάτιζε, αφού δεν δίσταζε να τραβάει φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία στη συνέχεια αναρτούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να «ψαρεύει» πελάτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...