Πέμπτη, 24 Ιουλίου, 2025

«Λύγισε» η Μυρτώ Αλικάκη on camera

Η Μυρτώ Αλικάκη καλεσμένη στην διαδικτυακή εκπομπή του Αργύρη Ζανιά στο Youtube αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Πέτρο Λαγούτη και στα παιδιά τους.

Παγκόσμιες πρωταθλήτριες οι διεθνείς μας του πόλο!

Κορίτσια από ατόφιο χρυσάφι! Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των...

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η φωτό αγκαλιά με τον άντρα της και το μήνυμα...

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη με τον σύντροφό της, Θανάση Δόση γιορτάζουν επέτειο 15 χρόνων. Η ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία τους και έγραψε στο instagram.

Γιος γνωστής τραγουδίστριας απολαμβάνει τις βουτιές του

Τις διακοπές του φαίνεται να απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες ο γιος γνωστής τραγουδίστριας λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Διακοπές διαρκείας από το ΤΖΟΚΕΡ

Κέρδη 5,3 εκατ. ευρώ για μεγάλο νικητή του παιχνιδιού σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νίκαια

Αποσκευές για …μόνιμες διακοπές ετοιμάζει ο υπερτυχερός παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ στη Νίκαια, που κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 5.370.155,51 ευρώ στη χθεσινή κλήρωση του παιχνιδιού. Ο μεγάλος νικητής κατέθεσε το «χρυσό» δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Γιώργου Σταυριανάκου, που βρίσκεται στην οδό Διστόμου 21. «Όλη η Νίκαια μιλάει σήμερα για το ΤΖΟΚΕΡ και τον νικητή που βρέθηκε στο κατάστημά μας. Από χθες το βράδυ δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα.  Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον πελάτη μας», τονίζει κος Σταυριανάκος.

Γιώργος Σταυριανάκος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νίκαια

Ποδαρικό στις επιτυχίες

Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφει το κατάστημα ΟΠΑΠ του κου Σταυριανάκου στα περίπου δώδεκα χρόνια λειτουργίας του. «Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Δεν γνωρίζουμε τον νικητή, αλλά σίγουρα θα μπορεί πλέον να ατενίζει ξέγνοιαστα το μέλλον. Αναμφίβολα θα θυμάται για πάντα το καλοκαίρι του 2024 και θα κάνει μόνιμες διακοπές», αναφέρει ο κ. Σταυριανάκος. Σχετικά με το τυχερό δελτίο υπογραμμίζει: «Το τυχερό δελτίο είχε συμπληρωμένη μια στήλη με αριθμούς προσωπικής επιλογής και κόστισε μόλις ένα ευρώ».

Γιώργος Σταυριανάκος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νίκαια

Τους 96 έφτασαν οι τυχεροί 5άρηδες 

Η χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ ανέδειξε ακόμα 1 νικητή στη δεύτερη κατηγορία, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 100.000 ευρώ. Μέχρι σήμερα, το ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει συνολικά 96 τυχερούς 5άρηδες, οι οποίοι  με 5 σωστές προβλέψεις αριθμών, έχουν κερδίσει έπαθλα 100.000 ευρώ ο καθένας.

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Με αυτή την ηθοποιό υπήρξε παντρεμένος και απέκτησαν δύο παιδιά

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Κλαούντιο Κολντεμπέλα: Το διαζύγιο με τη Χριστίνα Παππά και η τωρινή εντυπωσιακή σύζυγός του

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα υπήρξε πέρα από σπουδαίος μπασκετμπολίστας, σύζυγος της Χριστίνας Παππά για χρόνια.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ένα παλάτι 4.000.000 ευρώ χωρίς λάμψη

Μπορεί για την Ελλάδα η σημερινή μέρα να είναι...

Γενέθλια για τον Βουτσά junior – Έγινε 9 χρονών!

Ο γιος του Κώστα Βουτσά, Φοίβος είχε τα γενέθλιά του.

Ξέσπασε στην επιστολή της η Στέλλα Μπεζαντάκου: «Έχετε δουλέψει ποτέ, κύριε Μητσοτάκη;»

Η Στέλλα Μπεζαντάκου ψέγει τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα από...

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...
spot_img
spot_img