«Άστεγη» προς το παρόν η νέα σειρά της Μαρίας Γεωργιάδου

«Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε το νέο τηλεοπτικό σπίτι μας»

Χωρίς τη Μαρία Γεωργιάδου η ΕΡΤ. Η Μαρία Γεωργιάδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Ολγα Λαφαζάνη. Η ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το νέο σίριαλ που ετοιμάζει, το οποίο δεν θα το δούμε στην ΕΡΤ, αν και είχε κυκλοφορήσει στη μιντιακή αγορά η συγκεκριμένη φήμη.

«Εργάζομαι πάνω σε ένα νέο σενάριο. Παρόλο που είχαμε πάρει την έγκριση και είχαμε τις διαβεβαιώσεις ότι θα γίνει η σειρά μας στη δημόσια τηλεόραση, για κάποιο λόγο, που δεν γνωρίζω, ακυρώθηκε. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε το νέο τηλεοπτικό σπίτι μας». Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σειρά θα έπαιζε η Ζέτα Δούκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.