Κρατερός Κατσούλης: «Με τον γιο μου από όταν έγινε δυο ετών αρχίσαμε να χτίζουμε τη σχέση μας»

«Τώρα έχω μια σαφή, πραγματική, ειλικρινή σχέση και με τους δυο»

Ο Κρατερός Κατσούλης, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day». Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και στη σχέση του με τα παιδιά του.

«Η Κατερίνα είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Είναι πολύ αξιοπρεπής, έχει πάντα μια ευγένεια και μια ευθύτητα και καθαρότητα σε αυτό που κάνει και νομίζω ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για το πρότζεκτ αυτό εφόσον αποφάσισε να το κάνει. Η ζωή με τα παιδιά τώρα είναι ίδια με πριν με τη διαφορά ότι τώρα είμαστε σαν single parents. Πρακτικά δε με δυσκολεύει η διαδικασία, ο χρόνος με δυσκολεύει γιατί θα πρέπει να υπάρχει και μια ξεχωριστή προσοχή στο κάθε παιδί ξεχωριστά» ανέφερε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης για την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην πατρότητα: «Όταν πρωτογεννήθηκε η Αέλια αισθάνομαι ότι συνεννοηθήκαμε με τα μάτια από την πρώτη στιγμή. Με τον Αρίωνα, ίσως γιατί είναι αγόρι, ίσως γιατί είναι το δεύτερο παιδί, ίσως και τα δυο, ήταν πιο πολύ κοντά στη μαμά του. Μου έδινε μια σημασία πολύ συγκεκριμένη, σαφή και λίγη. Από όταν έγινε 2 κι έπειτα ξαφνικά αρχίσαμε να χτίζουμε τη σχέση μας. Τώρα έχω μια σαφή, πραγματική, ειλικρινή σχέση και με τους δυο, πολύ διαφορετική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.