Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Εγώ νιώθω την ανάγκη να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ»

«Βελούδινο το διαζύγιό μας, θα μείνουμε φίλοι»

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό δεν θα συνεχίσουν μαζί να ενημερώνουν τους τηλεθεατές από την πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Σήμερα είχαν την τελευταία τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση και όπως είπε και ο μεγάλος παρουσιαστής το «διαζύγιό» τους  είναι βελούδινο.

«Εγώ νιώθω την ανάγκη να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για τα χρόνια που ζήσαμε μαζί γιατί για εμένα ήταν πολύ σημαντικά. Έμαθα πολλά πράγματα από σένα, χάρηκα τη συνεργασία αυτή. Σου εύχομαι σε αυτό το βελούδινο διαζύγιο μεταξύ μας – μπορώ να σου πω ότι είναι πιο βελούδινο και από το πρώτο μου διαζύγιο, το πραγματικό διαζύγιο με την πρώτη γυναίκα μου με την οποία παραμένουμε αδελφικοί φίλοι όπως θα είμαστε και μαζί-» ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου είπε από τη μεριά της: «Ναι φυσικά και θα είμαστε φίλοι. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να είναι εδώ οι συνάδελφοί σου και να περιμένουν να σε πάρουν αγκαλιά. Δεύτερον, ευχαριστώ πάρα πολύ την ομαδάρα του Καλημέρα Ελλάδα, ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν είχα ξανακάνει. Γιώργο Παπαδάκη σε ευχαριστώ. Συγκινείσαι, τι έπαθες;».

«Δε συγκινούμαι γιατί καμιά φορά η συγκίνηση είναι προσποιητή, ενώ τα συναισθήματά μου για εσένα είναι ειλικρινή» απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο