Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ο «πάγος έσπασε» και το πάρτι ξεκινά! Επιστρέφει το «Just the 2...

Το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης προσγειώνεται ξανά στη συχνότητα του ΟPEN και υπόσχεται φαντασμαγορικές βραδιές με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι.

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο και ΙΧ στον Σκαραμαγκά – Απεγκλώβισαν άνδρα οι...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα ανάμεσα σε λεωφορείο και ΙΧ σημειώθηκε στην Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Σκαραμαγκά κατά τις 22.30 το βράδυ της Πέμπτης.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αφρικανική σκόνη και ισχυρές καταιγίδες

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή παρουσιάζει επιδείνωση σε αρκετές περιοχές...

Η αντίδραση του Σοϊλέδη όταν ρωτήθηκε για τον Λιάγκα: «Τι μαλ@κ@ς είσαι»

Στιγμές χαλάρωσης περνάει στη Μύκονο ο Άρης Σοϊλέδης με τη νέα του σύντροφο της Μαριλίνα Κυπαρίσση, η οποία παράλληλα εργάζεται στο νησί των Ανέμων.

Έχοντας αφήσει πίσω του τον θόρυβο που προκάλεσε ο χωρισμός του με την Μαρία Αντωνά, ο πρώην παίκτης του Survivor, εθεάθη να περπατάει αμέριμνος στα σοκάκια του νησιού και φυσικά δεν ξέφυγε από την κάμερα του Mykonos Live TV.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του ρεπόρτερ, ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Έχουμε γίνει μόνιμοι κάτοικοι στη Μύκονο. Η σύντροφός μου δουλεύει αυτή τη στιγμή».

Κανείς ωστόσο δεν περίμενε την αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο αγαπημένος του παρουσιαστής, ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Αποφεύγοντας να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τον νυν σύντροφο της πρώην του, ο Σοϊλέδης απάντησε στον δημοσιογράφο: «Τι μαλ@κ@ς είσαι» είπε και απομακρύνθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».