Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ο Ατζούν «χρυσώνει» τον Τσιμιτσέλη

Ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί έκλεισε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τον Σκάι. Μάλιστα, έταξε στον δημοφιλή ηθοποιό γην και ύδωρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον σταθμό του Νέου Φαλήρου.

Πρόκειται για το «Tempting fortune», το οποίο αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο της επιλογής των 12 παικτών που θα κληθούν να αντέξουν τις δοκιμασίες τους ανά την υφήλιο για τέσσερις εβδομάδες και να φτάσουν στον τερματισμό κρατώντας ακόμη χρήματα στα χέρια τους.

Ο αγαπητός ηθοποιός, ως βασικός οικοδεσπότης του ριάλιτι, θα επιστρατεύσει όλο του το χιούμορ για να αντιμετωπίσει μαζί με τους παίκτες δύσκολες καταστάσεις από τη διαμονή τους σε ζούγκλες και σε ιστιοφόρα. Το νέο ριάλιτι της Acun Medya συνδυάζει την εξερεύνηση με την επιβίωση με ή χωρίς χρήματα ανάλογα το ρίσκο που είναι έτοιμοι να πάρουν οι 12 παίκτες, οι οποίοι θα ταξιδέψουν και θα μείνουν για καιρό σε εξωτικό προορισμό.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα