Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

ΠΟΙΗΣΗ και ΧΡΩΜΑ από τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο στο χώρο τέχνης Αγκάθι -Καρτάλος

Μια συνεργασία -έκπληξη επιφύλαξαν για το φιλότεχνο κοινό ο...

Αποθέωση του κοινού στους πρωταγωνιστές της παράστασης «Το 5ο βήμα»

Σχεδόν για δέκα λεπτά χειροκροτούσε το κοινό, προχθές το...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Μπιγιόνσε: Τιμώμενο πρόσωπο στο γκαλά του Met της Νέας Υόρκης

Η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ θα συμπροεδρεύσει του ετήσιου γκαλά του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης τον επόμενο Μάιο, στο πλευρό της ηθοποιού Νικόλ Κίντμαν και της κορυφαίας τενίστριας Βένους Ουίλιαμς, ανακοίνωσε σήμερα το ίδρυμα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να είστε διπλωμάτες με έναν συνεργάτη που θέλει να περάσει τις απόψεις του. Επιχειρήστε να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια και επεκταθείτε με νέες συνεργασίες. Διατηρήστε τις ισορροπίες που απαιτούνται και μην ξεφεύγετε από τα όρια.

ΤΑΥΡΟΣ: Σας συμφέρει να μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, ασχέτως αν υπάρχουν στιγμές που σας εκνευρίζουν έντονα ή αισθάνεστε ότι σας αδικούν κατάφωρα. Μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας χωρίς περαιτέρω εμπόδια και καθυστερήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να πετύχετε αναγέννησή σας, αρκεί να αποφασίσετε να επικεντρωθείτε στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Στο χέρι σας είναι να τα πάτε περίφημα και να ξεφύγετε από κακοτοπιές που είναι συνέπεια της γενικής κατάστασης και όχι κάποιας ατυχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε όσο περισσότερο μπορείτε τους ανταγωνιστές σας, ώστε να τους ελέγχετε καλύτερα. Θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας και θα προβείτε σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ δεν θα λείψουν και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΛΕΩΝ: Η εικόνα που εκπέμπετε είναι ενός ατόμου που είναι δυναμικό και προσγειωμένο στην πραγματικότητα, που εκπέμπει στους γύρω του σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Συγκλονίστε τους με την παρουσία σας και μην παρασυρθείτε με βιαστικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγαλώνουν οι ευαισθησίες σας και επηρεάζετε το νευρικό σας σύστημα. Θα σας είναι δύσκολο να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας, καθώς θα έχετε πολλές πιέσεις από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και από τον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Μην προβείτε σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων, αν δεν είστε απολύτως βέβαιοι για τις αποφάσεις σας. Το παραμικρό λάθος ίσως σας στοιχίσει μια σχέση, χωρίς δεύτερη ευκαιρία να επανορθώσετε. Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και προσέξτε την υπερκόπωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σύμπνοια επιτυγχάνεται μόνο με φιλική και ειρηνική προσέγγιση, γι’ αυτό φροντίστε να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας στους άλλους, γιατί αν έχει χαθεί ή λιγοστέψει, δεν μπορεί να γίνει τίποτα και στην ουσία αυτό είναι το ζητούμενό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τις εντάσεις για να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Μιλήστε σε κάποιον ειδικό για τις ημικρανίες που σας ταλαιπωρούν και σας προκαλούν άγχος και νεύρα. Πάρτε στα σοβαρά την υγεία σας, την οποία έχετε παραμελήσει τα τελευταία χρόνια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε για να εξελιχθείτε θα είναι άριστα και θα μπορέσετε να ανακάμψετε πολύ γρήγορα. Δείξτε συνέπεια στις υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα, ώστε να μην προσκρούσετε σε πιθανά εμπόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, σαν να είστε ήδη νικητές και θα ξεπεράσετε με ευκολία τις αντιξοότητες. Οι πιθανότητες επιτυχίας που θα έχετε θα είναι αρκετές, αρκεί να αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος από τη ζωή σας και να έχετε αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αναδρομή που θα κάνετε συγκρίνοντας το χθες με το σήμερα ίσως σας οδηγήσει στο να συνειδητοποιήσετε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί, όπως το τι θέλετε ή τι δεν δέχεστε στον αισθηματικό τομέα σας στη συγκεκριμένη φάση της ζωής σας.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα