Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Μαύροι πίνακες»: Η νέα σειρά των Ιορδάνου και Καζαντζιάν

Αστυνομικό θρίλερ με τετράποδο ήρωα

«Μαύροι πίνακες» με λαμπερούς πρωταγωνιστές, έναν υπέροχο τετράποδο ήρωα και teasers που κόβουν την ανάσα! Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν υπογράφουν από κοινού το σενάριο ενός αστυνομικού θρίλερ μυστηρίου που θα δούμε τη νέα χειμερινή σεζόν μέσω της συχνότητας του Star.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Οι «Μαύροι πίνακες», σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Φιλιώτου, είναι ένα σίριαλ 10 επεισοδίων που θα μεταφέρει τους τηλεθεατές στις Λεύκες, μια μικρή κωμόπολη στην ελληνική περιφέρεια, που συγκλονίζεται από τη δολοφονία μιας έφηβης μαθήτριας. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα ζητά ενισχύσεις από την Αθήνα προκειμένου να εντοπιστεί ο φονιάς.

O Μάριος και η Σοφία με τον τετράποδο ήρωα της σειράς «Μαύροι πίνακες», τον Δούκα, και τον εκπαιδευτή του Σπύρο Βαϊτσόπουλο

Σύντομα διαπιστώνουν ότι πρόκειται για έναν κατά συρροήν δολοφόνο, ο οποίος χρησιμοποιεί στα εγκλήματά του μοτίβα από τους περίφημους «Μαύρους πίνακες» του Φρανσίσκο Γκόγια. Η έρευνα θα αποκαλύψει μια εφιαλτική αλήθεια, που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί… Κανείς πέρα από τον Μάριο Ιορδάνου και τη Σοφία Καζαντζιάν, οι οποίοι συνυπογράφουν το ευφάνταστο και ανατρεπτικό σενάριο.

Οσο για το καστ της σειράς, είναι εντυπωσιακό και απαρτίζεται από τους Κάτια Γκουλιώνη, Σοφία Κόκκαλη, Αντίνοο Αλμπάνη, Δημήτρη Κίτσο, Iωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα, Θοδωρή Κατσαφάδο, Ελένη Βεργέτη, Σωτήρη Χατζάκη, Μελέτη Γεωργιάδη και Ολγα Πολίτου. Μάλιστα το σίριαλ έχει, μεταξύ άλλων, και έναν τετράποδο πρωταγωνιστή. Τον λένε Δούκα και συνεργάστηκε άψογα με τους συντελεστές, με τη βοήθεια και του εκπαιδευτή του Σπύρου Βαϊτσόπουλου.

Θέλετε και το πιο συγκινητικό; Οπως αποκάλυψε η Σοφία Καζαντζιάν σε ανάρτησή της στο facebook, η ίδια και ο Μάριος Ιορδάνου, συνοδοιπόρος της στη ζωή και στη δουλειά, εμπνεύστηκαν τον τετράποδο ήρωα από τον δικό τους σκύλο που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό. «Οι “Μαύροι Πίνακες” είναι αφιερωμένοι στον σκύλο μας, τον Μπράντο μας, το πλάσμα που αγαπήσαμε πιο πολύ από τη ζωή, που γράφαμε και ήταν στα πόδια μας, που μας ενέπνευσε τον σκύλο-ήρωα της σειράς και που μας λείπει κάθε μέρα και περισσότερο!» Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι γίνεται χαμός στα social media λόγω των teasers του σίριαλ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, με αρκετούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν λόγο για «παραγωγή αισθητικής Netflix και Apple TV».

Ο Μάριος Ιορδάνου με τον Μπράντο

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα