Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Η καρδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ χτυπά στις ακριτικές περιοχές

Παιδιά, γονείς και προπονητές του Μ.Γ.Σ. Ορέστης Ορεστιάδας μιλούν για την πολυεπίπεδη υποστήριξη του προγράμματος

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας φτάνει το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, αγκαλιάζοντας χιλιάδες παιδιά από 200 ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Στις απομακρυσμένες περιοχές, όπου τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και οι ευκαιρίες λιγότερες, η παρουσία των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ είναι καταλυτική, καθώς η μέριμνα τους για τα παιδιά επεκτείνεται και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Με την ολιστική του προσέγγιση, το πρόγραμμα θέλει να εξασφαλίσει ότι οι καλοί μικροί αθλητές του σήμερα θα γίνουν καλύτεροι άνθρωποι αύριο. Επιπλέον, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό τους σε περιπτώσεις τραυματισμών, καλύπτοντας τα ιατρικά έξοδα αποκατάστασης, παροχή η οποία είναι πολύ σημαντική, ιδιαίτερα για τις ακαδημίες που βρίσκονται σε ακριτικές πόλεις και χωριά.

Μια από αυτές τις ακαδημίες είναι ο Μ.Γ.Σ. Ορέστης, στην Ορεστιάδα. Γονείς και προπονητές μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό με τα παιδιά τους, τα οποία, με την υποστήριξη των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, έχουν τη δυνατότητα να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

 

Υποστήριξη από επιστημονική ομάδα και διακεκριμένους αθλητές

Τα σωματεία που συμμετέχουν στις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ εφοδιάζονται με νέο αθλητικό εξοπλισμό και μπάλες, λαμβάνοντας παράλληλα προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα. Έτσι, βελτιώνουν τις συνθήκες και την ποιότητα των προπονήσεων και των αγώνων τους.

Το πρόγραμμα διαθέτει ειδική επιστημονική ομάδα από διατροφολόγους και παιδοψυχολόγους, που προσφέρουν ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά και τους γονείς τους και τους συμβουλεύουν σε θέματα διατροφής.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν, επίσης, διακεκριμένοι πρώην αθλητές, όπως οι Legends 2004 Τάκης Φύσσας και Άγγελος Χαριστέας, και ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Καλαϊτζής, οι οποίοι δίνουν πολύτιμες συμβουλές στα παιδιά, τα βοηθούν να πιστέψουν στον εαυτό τους και να υιοθετήσουν υγιή αθλητικά πρότυπα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα