Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να προσδιοριστούν οι αρμοδιότητες του καθενός και να αποφεύγονται οι…

ΚΡΙΟΣ: Μην ανοιχτείτε οικονομικά και βάλτε πρόγραμμα στα σχέδιά σας, γιατί η αντιφατικότητά σας μπορεί να μπερδέψει τους άλλους, αλλά και να δυσχεράνει την πρόοδό σας. Εάν συνεχίσετε να ενεργείτε με την ίδια τακτική εγωισμού, δεν θα καταφέρετε να ισορροπήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακολουθήστε εντελώς αντίθετη τακτική από αυτή που είχατε και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Είναι η καλύτερη συμβουλή για να πετύχετε. Ζητήστε από αγαπημένα πρόσωπα να σας βοηθήσουν να βγείτε από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενεργήστε μία φορά έστω με δυναμισμό, γιατί αν συμπεριφέρεστε σαν το καλό παιδί για να ξυπνήσετε το φιλότιμο κάποιων, δεν θα λυθεί η ανασφάλειά σας. Φροντίστε να δείξετε τις πραγματικές προθέσεις σας, αν θέλετε να σας καταλάβουν σε βάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε αρκετή βοήθεια για να κάνετε καινούργιες επαφές και διασυνδέσεις, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε αυτούς που σας την έδωσαν ούτε αυτούς που σας στήριξαν μέχρι τώρα. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματά σας θα επηρεάσουν τις φιλικές σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Για να διαλυθούν οι προκαταλήψεις σας πρέπει να πλησιάσετε τους συνανθρώπους σας και να αποκτήσετε οικειότητα μαζί τους, ώστε να γίνουν καλύτερες οι συνδιαλλαγές σας. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις των γεγονότων χωρίς να παίρνετε θέση προς το παρόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η φιλοδοξία σας να ανεβείτε στην ιεραρχία είναι μεν καλή, αλλά υπάρχει και η αξιοκρατία, οπότε κάποιοι θα καταλάβουν την πρόθεσή σας να τους χρησιμοποιήσετε. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και θάρρος μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σας δοθεί.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να κατανοήσετε τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, γιατί όσο και αν κρύβεστε πίσω από ευγένειες η εγωιστική διάθεσή σας πλήττει τις συνεργασίες σας. Αντισταθείτε στους περιορισμούς που σας θέτουν οι άλλοι με μεγάλη δόση διπλωματίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να προσδιοριστούν οι αρμοδιότητες του καθενός και να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις, το μόνο που σας συμφέρει είναι να υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα. Μην κάνετε δηλώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι καινούργιες ιδέες σας είναι ικανές να σας βοηθήσουν να παρακάμψετε τα λάθη και να βγείτε από πάνω, αλλά ελλοχεύει και ο κίνδυνος να φτάσετε στα όριά σας και να τα υπερβείτε. Μην επιτρέψετε οι φιλοδοξίες των γύρω σας να υπονομεύουν τη δική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν σας αρέσει να δημιουργείτε σενάρια και να καλλιεργείτε καταστάσεις που σας εξυπηρετούν, φροντίστε να αφορούν τις δικές σας ενέργειες και όχι των άλλων, γιατί έτσι θα απογοητευτείτε. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση και σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι κακή ιδέα να συμβουλευτείτε ανθρώπους που σας αγαπούν, μια που οι σωστές διασυνδέσεις θα ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες σας και θα μπορέσετε να ξεφύγετε από το χάος. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος. Μην πιέζετε τις καταστάσεις για να γίνουν όλα ακριβώς όπως εσείς θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα προβλήματα και οι καταστάσεις που σας αφορούν μπορεί να αλλάξουν, όμως οι άνθρωποι όχι, γι’ αυτό είτε θα τους δεχτείτε όπως είναι είτε θα τους πείτε αντίο. Εάν διοχετεύετε την ενέργειά σας σε θέματα οικογενειακά, θα έχετε προβλήματα στη δουλειά σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...