Δημήτρης Τοπαλίδης: Ποιοι πυρπόλησαν ξημερώματα το αυτοκίνητο του αστυνομικού της γνωστής σειράς «Μαύρο ρόδο»

Πριν από περίπου έναν χρόνο ο ηθοποιός είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού

Εμπρηστική επίθεση με στόχο το αυτοκίνητο γνωστού ηθοποιού, ο οποίος έχει υποδυθεί τον αστυνομικό διευθυντή σε δύο πετυχημένα σίριαλ, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, όπου διαμένει, απασχολεί την Ασφάλεια Αττικής.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Υπό συνθήκες που ερευνά η Ασφάλεια, το όχημα του ηθοποιού Δημήτρη Τοπαλίδη, ο οποίος είχε υποδυθεί τον αστυνομικό διευθυντή στα επιτυχημένα σήριαλ «Μαύρο ρόδο» και «Ερωτας φυγάς», τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/07), όταν ήταν σταθμευμένο στην οδό Τατούλων, στη Νέα Σμύρνη. Περίοικοι ενημέρωσαν την Πυροσβεστική και στο σημείο μετέβησαν έξι πυροσβέστες.

Ολική καταστροφή για το αυτοκίνητου του ηθοποιού

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής έχει περισυλλέξει υλικό από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, στο οποίο έχουν καταγραφεί οι δράστες. Ο ηθοποιός, πριν από ενάμιση χρόνο, ανήμερα τη Μεγάλη Τρίτη (20/04 2023), είχε δεχτεί βίαιη επίθεση και ξυλοδαρμό, όπως είχε καταγγείλει, από εργάτες φορτηγού που έκαναν φορτοεκφόρτωση, ενώ επέστεφε στο σπίτι του, και τότε είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Eπέστρεφα στο σπίτι μου και λίγα μέτρα μακριά ένα μεγάλο φορτηγό είχε κλείσει τον δρόμο. Δεν είχαν τοποθετήσει ούτε κώνο ούτε κάποια κορδέλα που να προειδοποιεί τους οδηγούς για τη φορτοεκφόρτωση, και παρέμενα για ώρα ακινητοποιημένος. Πατούσα κόρνα για πάνω από 10 λεπτά, βγήκα από το αυτοκίνητό μου, πλησίασα το φορτηγό και είδα το τζάμι του οδηγού κατεβασμένο. Πάτησα την κόρνα του, ώστε να αναγνωρίσουν πως κάτι συμβαίνει και πρέπει να βιαστούν, χωρίς καμία ανταπόκριση, και επέμεινα δεύτερη φορά.

Ο Δημήτρης Τοπαλίδης

Μετά από λίγο εμφανίστηκαν δύο τύποι κοντά στα 30 που, αντί να ζητήσουν μια συγγνώμη για την καθυστέρηση, άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν. Με πιάνουν, με πετάνε κάτω και αρχίζουν να με κλοτσούν. Μπήκα στο αυτοκίνητό μου και κάλεσα την Αστυνομία. Το περιπολικό ήρθε γρήγορα κι εκεί αυτοί λέγανε τα δικά τους, ότι και καλά εγώ τους προκάλεσα. Στα Επείγοντα του νοσοκομείου, διαπιστώθηκαν στον υπέρηχο κοιλίας τρία αιματώματα στο πάγκρεας και το συκώτι. Πονούσα και στα πλευρά, ωστόσο δεν με ένοιαζε αν κάποιο ήταν ραγισμένο μπροστά στην εξέλιξη αυτή, γιατί, όπως μου είπαν, τα αιματώματα είναι σοβαρά» είχε περιγράψει ο ηθοποιός την επίθεση σε βάρος του, η οποία έχει πλεόν λάβει τη νομική οδό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...