Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

«Οι Αθώοι»: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά εποχής του MEGA

Πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα σειρά του MEGA «Οι...

Νυν και πρώην έκαναν άνω κάτω τη Μυτιλήνη για τα μάτια της Αλεξάνδρου

Ταβέρνα «ρινγκ»!

Νέες περιπέτειες για τη Μαρία Αλεξάνδρου, αυτή τη φορά στο νησί της Λέσβου, καθώς δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια για τα μάτια της, με αποτέλεσμα μάλιστα να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», όλα συνέβησαν το βράδυ της 31ης Ιουλίου σε γνωστή ταβέρνα του νησιού. Η εντυπωσιακή πρώην πορνοστάρ περνούσε τις διακοπές της με τον σύντροφό της στη Μυτιλήνη, κάνοντας καθημερινά πολλές αναρτήσεις και στόρι στα social media. Ενώ το ζευγάρι απολάβανε τον έρωτά του, ένα αναπάντεχο περιστατικό αναστάτωσε τη ραστώνη των διακοπών του.

To βράδυ, λοιπόν, της Τετάρτης κι ενώ οι δυο τους δειπνούσαν σε γνωστή ταβέρνα του νησιού, ξαφνικά εμφανίστηκε ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Αλεξάνδρου, οποίος, βλέποντας τις αναρτήσεις της με το αμόρε της, έγινε... Τούρκος και πήρε το πλοίο της γραμμής για να τα κάνει… λίμπα! Μπροστά στα μάτια των έκπληκτων τουριστών και πελατών ο πρώην της άρχισε να ζητάει τον λόγο από τον νυν, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια και η ταβέρνα να μετατραπεί σε ρινγκ, με το μοντέλο να βάζει τις φωνές σε κατάσταση σοκ, ζητώντας να σταματήσουν τον καβγά.

Οι πελάτες του μαγαζιού και οι ιδιοκτήτες προσπάθησαν να χωρίσουν τους δύο άνδρες, όμως μάταια, καθώς μετέτρεψαν σε ρινγκ την ταβέρνα, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Αστυνομία και να οδηγηθούν και οι τρεις τους στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, καθώς τα πράγματα ηρέμησαν, αποφάσισαν να μην προβούν σε μηνύσεις εκατέρωθεν, με το περιστατικό να θεωρείται λήξαν, δίνοντας όμως πρόωρο τέλος στις διακοπές του μοντέλου, το οποίο μαζί με τον σύντροφό του επέστρεψε στην Αθήνα. Να θυμίσουμε ότι για τη Μαρία Αλεξάνδρου εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις καθώς έχει υποβάλει δύο μηνύσεις, μία για άγριο ξυλοδαρμό και βασανισμό και μία για ομαδικό βιασμό σε βάρος «θηλυκής συμμορίας» στη Θεσσαλονίκη, που συνέβη το 2021.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.