Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ο Λάτσιος βολτάρει με τον Λιάγκα

Με το φουσκωτό

Ο Γιάννης Λάτσιος κάνει βόλτες με το φουσκωτό του Λιάγκα στην Τήνο. Στο νησί της Παναγίας βρίσκεται ακόμη μία χρονιά για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αφού πέρασε ένα διάστημα μαζί με τα παιδιά του, πλέον βρίσκεται στο νησί μαζί με τη Μαρία Αντωνά.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής πέρασε ένα από τα απογεύματά του αλλά και τα πρωινά του στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με τον ισχυρό άνδρα των media Γιάννη Λάτσιο. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από μια σειρά Insta story, στα οποία ρωτούσε το κοινό αν πρέπει να κάνει τον Γιάννη Λάτσιο κάτοικο του νησιού.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής δημοσίευσε αρχικά μία κοινή του φωτογραφία με τον Γιάννη Λάτσιο και στη συνέχεια ένα βίντεο, στο οποίο τον ρωτούσε πώς του φαίνεται η Τήνος και αν θα ήθελε να του πουλήσει ένα σπίτι, με τον Γιάννη Λάτσιο να απαντά όλο χιούμορ: «Εχεις πολλά, ε;»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα