Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Φλωρινιώτη και Γωγουλίνι μετά τα χτυπήματα της μοίρας το έριξαν έξω στο «Άλσος»

Και οι δύο έζησαν, καθεμιά με τον δικό της τρόπο, την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων, όμως η Αννούλα Φλωρινιώτη (που η μοίρα τη χτύπησε με τον χαμό του πατέρα της Γιάννη και του αδελφού της Νίκου) και η Γωγώ Γαρυφάλλου (που ήταν δεμένη και με τους δύο) πήγαν στο θέατρο Αλσος για να σκάσει και λίγο το χειλάκι του με την επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα», που έχει γράψει και έχει σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής!

Οι δυο καλές φίλες, μάλιστα, κατά την προσέλευση στο θέατρο δεν χάλασαν το χατίρι στους φωτογράφους για μια πόζα, κάτι που έκανε και η μπριόζα Μαρία Ιωαννίδου μετά του συντρόφου της Δημήτρη Κρητικού, με το ζευγάρι, όπως μάθαμε, να ξεκαρδίζεται στα γέλια με τις ερμηνείες των Αθερίδη, Ματσούκα, Παπαδημητρίου και του υπόλοιπου θιάσου!

Χαμόγελα όμως ικανοποίησης από τους θεατές δεν είχαμε μόνο στο Αλσος, αλλά και στην Επίδαυρο, στην παράσταση «Βάκχες» του Εθνικού Θεάτρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, με τον Αργύρη Πανταζάρα στον ρόλο του Πενθέα!

Ο ηθοποιός έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας μπροστά (και) στη σύζυγό του Σίσσυ Τουμάση, αλλά στους Νίκο Ανδρουλάκη, Γιώργο Κώτσηρα, Σπύρο Μπιμπίλα, Χρήστο Σπανό (ο ηθοποιός ήταν εκεί με την οικογένειά του), Φωκά Ευαγγελινό, Μέλια Κρέλινγκ, Ελένη Σκουλά κ.ά.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα