Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

In love ζευγάρια της showbiz γιόρτασαν τον Δεκαπενταύγουστο και ευχήθηκαν στα ταίρια τους

Τι έρωτες, Παναγία μου!

Ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz γιόρτασαν την Παναγιά και τον έρωτα σε ειδυλλιακούς προορισμούς της χώρας μας. Η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε δημόσια στον αγαπημένο της Πάνο Κουτσουμπή, με τον οποίο η σχέση τους ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια σε φιλικό επίπεδο για να εξελιχθεί φέτος σε ένα τρυφερό ειδύλλιο που μαγνήτισε τα φώτα της δημοσιότητας.

Καινούργιου και Κουτσουμπής στο Παρίσι

Το ζευγάρι πέρασε τη μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού στην Τήνο, μια και ο Πάνος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί, ενώ πριν είχαν βρεθεί για λίγο στην Αίγινα, αλλά και στο Παρίσι. Από την «πόλη του φωτός» είναι μάλιστα και η φωτογραφία που επέλεξε χθες η παρουσιάστρια για να ευχηθεί και μέσω Instagram στον καλό της, που γιόρταζε, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά, αγάπη μου».

Το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι απολαμβάνουν και ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια Μπρεάζου. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια, που ήρθαν πολύ κοντά μέσα από τη φετινή συνεργασία τους στο show «J2US», πραγματοποιούν αυτή την περίοδο κοινές, πλην όμως σύντομες αποδράσεις ανά την Ελλάδα, μια και η Τάνια συμμετέχει παράλληλα στις συναυλίες της περιοδείας του Νίκου Οικονομόπουλου. Την παραμονή της Παναγίας οι δύο ερωτευμένοι συμμετείχαν σε αγώνα beach volley, κατά τη διάρκεια του οποίου τσακώθηκαν κιόλας, όπως αποκάλυψε σε διαδικτυακή ανάρτησή του ο Γιώργος Αμούτζας. «Δεν κερδίσαμε, αλλά τσακωθήκαμε φοβερά την ώρα του αγώνα!» έγραψε ο γοητευτικός ηθοποιός, ποζάροντας δίπλα στην κούκλα σύντροφό του.

Μπρεάζου και Αμούτζας

Από τη Σύρο (με αγάπη!) ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στους διαδικτυακούς τους φίλους για τη μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου ο Ανδρέας Γεωργίου και η σύντροφός του Σιμώνη Χριστοδούλου. Το ζευγάρι, που μετρά πλέον αντίστροφα τον χρόνο για την ημέρα του γάμου του, συνεχίζει ακάθεκτο τις καλοκαιρινές του διακοπές στα ελληνικά νησιά. Οπως έχει γίνει γνωστό, το μυστήριο θα τελεστεί στην Κύπρο την 1η Σεπτεμβρίου, παρουσία των δικών τους ανθρώπων, ενώ θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι. Μέχρι τότε, όμως, ο Αντρέας και η Σιμώνη χαίρονται τον έρωτά τους στα ελληνικά νησιά, δημοσιεύοντας μάλιστα ολοένα περισσότερα κοινά στιγμιότυπα τους στα social media.

Ανδρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου

Τρυφερές αναρτήσεις

Με μια ανάρτηση στο Instagram ευχήθηκε δημόσια στην αγαπημένη του και ο Αρης Σοϊλέδης. Λίγο αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός του από τη Μαρία Αντωνά, ο πρώην ποδοσφαιριστής βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαριλίνας Κυπαρίσση. Και, παρότι στην αρχή της σχέσης τους οι δυο τους απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον έχουν γίνει πολύ εκδηλωτικοί, με τις τρυφερές αναρτήσεις στα social media να δίνουν και να παίρνουν. Με αφορμή τη χθεσινή ονομαστική εορτή της συντρόφου του, λοιπόν, ο Αρης δημοσίευσε μια φωτογραφία της στα stories και έγραψε «Να σε χαίρομαι!».

Μαριλίνα Κυπαρίσση – Σοϊλέδης

Διπλή γιορτή, διπλή χαρά χθες για τη Μαριάντα Πιερίδη και τον σύντροφό της Πάνο Ιωάννου, μια και είχαν και οι δύο την ονομαστική τους εορτή ανήμερα της Παναγίας. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, μάλιστα, δεν παρέλειψε να κοινοποιήσει κι αυτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια κοινή φωτογραφία της με τον αγαπημένο της, ο οποίος είναι υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνική εταιρία. Μετά το διαζύγιο από τον Δημήτρη Κατριβέση, η τραγουδίστρια βρήκε πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του Πάνου της και του ευχήθηκε δημόσια, γράφοντας στη λεζάντα της κοινής φωτογραφίας τους: «Χρόνια πολλά, καρδιά μου».

Πιερίδη και Ιωάννου

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα