Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Οσα αποκαλύπτει «βαθύ λαρύγγι» για το διαζύγιο Λόπεζ και Αφλεκ

«Πόλεμος»

Δεν πρόλαβε να κατατεθεί η αίτηση για το διαζύγιο των «Μπένιφερ» και αμέσως άρχισε ο υπόγειος πόλεμος των διαρροών από τις πλευρές της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Αφλεκ για να ρίξουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον και να σώσουν τη δημόσια εικόνα τους, από την οποία κρέμεται η καριέρα τους. Η Λόπεζ, θέλοντας να «πικάρει» τον Αφλεκ, στις 20 Αυγούστου κατέθεσε η ίδια την αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες ανήμερα της δεύτερης επετείου του γάμου τους.

Ως ημερομηνία χωρισμού ανέφερε την 26η Απριλίου του 2024, γεγονός που σημαίνει ότι στην κοινή έξοδό τους έπειτα από περίπου έναν μήνα οι δύο ηθοποιοί έπαιζαν θέατρο. Φαίνεται, όμως, ότι οι κατηγορίες για υποκριτική στάση δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου, αλλά ότι αυτό που τους «καίει» είναι σε ποιον θα πέσει επικοινωνιακά το φταίξιμο για το τέλος του πολυδιαφημισμένου γάμου τους. Την αρχή στις διαρροές έκανε η πλευρά της 55χρονης Τζένιφερ Λόπεζ με ανώνυμες πληροφορίες στο αμερικανικό περιοδικό «People». Σύμφωνα με αυτές, η «Τζέι Λο» ήταν «απογοητευμένη» διότι «δεν είδε κανένα ενδιαφέρον» από τον 52χρονο Αφλεκ να προσπαθήσει να σώσουν τον γάμο τους. Κατά τα λεγόμενά τους, η ηθοποιός και τραγουδίστρια κουράστηκε να περιμένει κάποιο ελπιδοφόρο σημάδι από τον σύζυγό της και είπε «ως εδώ».

Η απάντηση από την πλευρά του Αφλεκ, που έβγαζε λάδι τον ηθοποιό ενώ έριχνε όλο το φταίξιμο στην πρώην πλέον σύζυγό του, δεν άργησε να έρθει. Πηγή που μίλησε ανώνυμα υποστήριξε στην MailOnline ότι ακόμη και οι στενοί φίλοι της Λόπεζ «έχουν απηυδήσει με τα καμώματά της», πόσο μάλλον ο Αφλεκ, και ανέφερε δε δηκτικά ότι πρόκειται για το τέταρτο διαζύγιό της. «Επειτα από τέσσερις αποτυχημένους γάμους, οι φίλοι της πιστεύουν ότι πρέπει να κοιτάξει μέσα της και να επικεντρωθεί στον εαυτό της… και επιτέλους να καταλάβει ποια είναι και τι θέλει από το μέλλον της» είπε το «βαθύ λαρύγγι» του δημοσιεύματος.

Τρέχουν να χωρίσουν όσα έχτισαν δύο χρόνια

Εμπλεξαν ο Μπεν Αφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ μετά την απόφασή τους να μην υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο, προτού ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης το 2022, και τώρα τρέχουν να χωρίσουν όλα όσα έχτισαν μαζί τα δύο χρόνια που κράτησε ο γάμος τους. Η Λόπεζ και ο Αφλεκ φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να πουλήσουν το σπίτι στο οποίο στέγασαν την οικογενειακή τους ευτυχία και στη συνέχεια να μοιραστούν τα χρήματα.

Πρόκειται για τη βίλα με τις 12 κρεβατοκάμαρες και τις 24 τουαλέτες που είχαν αγοράσει πέρυσι στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνιας αντί 54.750.000 ευρώ. Το έβγαλαν προς πώληση τον Ιούνιο ζητώντας 61.000.000 ευρώ, καθώς το έχουν ανακαινίσει, αλλά μέχρι τις ημέρες μας δεν έχει βρεθεί αγοραστής και το πρώην ζευγάρι είναι σε αδιέξοδο. Πολύπλοκος εκτιμάται ότι θα είναι ο χωρισμός των εσόδων που είχαν οι δύο σταρ από την επαγγελματική τους δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του γάμου τους, αλλά και των εσόδων που θα έχουν μελλοντικά από πρότζεκτ που ξεκίνησαν όσο ήταν παντρεμένοι. Ο Αφλεκ είχε έσοδα από τις ταινίες «Air», «Hypnotic», «The Flash» και την ταινία της Λόπεζ «This Is Me… Now».

Ολοκλήρωσε, δε, τα γυρίσματα του «The Accountant 2», ενώ είναι σε εξέλιξη η παραγωγή του «Witness for the Prosecution» και αρκετών άλλων ταινιών. Η Λόπεζ, από την άλλη, είχε έσοδα από τις ταινίες «Shotgun Wedding», «The Mother» και «Atlas», ενώ θα εμφανιστεί στις ταινίες «Unstoppable» και «Kiss of the Spider Woman» του Αφλεκ, καθώς και στην «The Godmother». Είναι, δε, παραγωγός στη σειρά «Good Trouble», ενώ έχει έσοδα από τα τραγούδια που κυκλοφόρησε και την εταιρία με κοκτέιλ Delola Spritz.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα