«Ο Τιμωρός»: Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μιλάει για τον ρόλο του

«Ο Αλέξης είναι ένα αινιγματικό πρόσωπο!»

Έρωτας, προδοσία, εκδίκηση: «Ο Τιμωρός», η σύγχρονη δραματική σειρά του Alpha, σε μια κορυφαία παραγωγή γυρισμένη σε διαφορετικές τοποθεσίες έρχεται να μας καθηλώσει. Ένας από κεντρικούς ήρωες  της ιστορίας είναι ο Αλέξης Κομνηνός τον οποίο υποδύεται ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Με τον Μάρκο Μωραΐτη (Δημήτρη Λάλο) και την Έλλη Γαλανού (Μαρίνα Καλογήρου) συνδέονται με σχέσεις εξουσίας, δύναμης, αλληλεξάρτησης και … εκδίκησης! «Ερμηνεύω τον ρόλο του Αλέξη. Πατέρας μου είναι ο Λεωνίδας (Λάζαρος Γεωργακόπουλος), είμαστε η οικογένεια Κομνηνών. Θα έλεγα ότι είμαι ένα αινιγματικό πρόσωπο, λίγο θετικός – αρνητικός ήρωας. Θα δούμε, δεν είμαι σίγουρος» αναφέρει για το ρόλο του ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Σύμφωνα με την ιστορία, ο Μάρκος (Δημήτρης Λάλος) βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο (Οδυσσέας Παπαπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του (Λάζαρος Γεωργακόπουλος). Θύμα αυτής της πλεκτάνης, βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η ζωή του καταστρέφεται, ενώ χάνει και τον μεγάλο του έρωτα (Μαρίνα Καλογήρου). Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την βαθιά επιθυμία για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την καταστροφή του.

Σε ένα γύρισμα της τύχης, μετά από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει κι επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση!Θα τα καταφέρει; Ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του; Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.