Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν έχω ενοχές για πολλά πράγματα»

«Μπορεί κάποιες φορές πάνω σε ένα μεθύσι να πεις μια κουβέντα παραπάνω»

Ο Γιάννης Στάνκογλου με αφορμή την συμμετοχή του στην νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5», η οποία κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, παραχώρησε μια συνέντευξη στη Real life. Ο γνωστό ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πράγματα που έχει μετανιώσει, αλλά και στο πόσο εύκολα ζητάει συγνώμη.

Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω, τι θα άλλαζες;

Νομίζω τίποτα. Ίσως μερικά πράγματα να τα είχα κάνει λίγο πιο μικρός. Όπως το να έμπαινα λίγο πιο μικρός στη Δραματική Σχολή. Βέβαια, στην ηλικία των 24, ίσως με καθόρισε για να δω αλλιώς τα πράγματα. Λίγο πιο ώριμα. Μπορεί, αν έμπαινα πιο μικρός, να τα έβλεπα αλλιώς. Νομίζω ότι δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα. Δεν έχω ενοχές για πολλά πράγματα. Δεν έχω φτάσει σε σημείο που να σκεφτώ, «τώρα τι έκανες βρε μαλ…». Μπορεί κάποιες φορές πάνω σε ένα μεθύσι να πεις μια κουβέντα παραπάνω αλλά την επόμενη μέρα θα ξυπνήσω και θα πάρω τηλέφωνο και θα ζητήσω συγνώμη.

Ζητάς συγνώμη;

Ναι, βέβαια! Το θεωρώ τρομερά σημαντικό, Όταν νιώθεις ότι έχεις κάνει λάθος ή ότι έχεις προσβάλλει κάποιον ή ότι είπες κάτι που δεν έπρεπε, έτσι πρέπει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!