Λένα Μαντά: «Θα είναι υπεραπαραγωγή η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου “To σπίτι δίπλα στο ποτάμι”»

To best seller, που έχει πουλήσει πάνω από 2,3 εκατομμύρια αντίτυπα, έρχεται στον Alpha!

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου, ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης η επιτυχημένη συγγραφέας Λένα Μαντά. Mε αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι: H Επόμενη Γενιά», η γνωστή συγγραφέας μίλησε και για την τηλεοπτική μεταφορά του best seller μυθιστορήματος της «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι», το οποίο έρχεται μέσα στο 2025 στον Alpha.

«Στον Alpha, σε μία υπερπαραγωγή όπως δείχνουν τα πράγματα, θα βγει το πρώτο βιβλίο, “Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι” μέσα στο 2025. Είδα τα πρώτα σενάρια και είμαι ενθουσιασμένη με τη δουλειά που έχει γίνει» δήλωσε η Λένα Μαντά, αναφερόμενη στο μυθιστόρημά της που κυκλοφόρησε το 2007 κι έχει γίνει ανάρπαστο.

Η αγαπημένη συγγραφέας αναφέρθηκε και στις όποιες αλλαγές που θα υπάρξουν στην τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου: «Εμένα η δουλειά μου είναι άλλη, έλεγα πάντα ότι άλλοι είναι οι κανόνες που διέπουν τη συγγραφή ενός βιβλίου και άλλοι τη δημιουργία μιας σειράς και δη σειράς που πρέπει να δώσεις όμορφα τις εικόνες του βιβλίου, με όποιες αλλαγές. Γιατί είναι αδύνατο ένα βιβλίο να μεταφερθεί ακριβώς στη μικρή ή μεγάλη οθόνη όπως το έγραψε ο συγγραφέας. Ο συγγραφέας έχει μια φαντασία που δεν γνωρίζει από περιορισμούς, είναι ελεύθερη να πετάξει όπου θέλει, σε αντίθεση με το σενάριο μιας σειράς. Παρόλα αυτά, ο Alpha μου έχει υποσχεθεί, και το είδα να πραγματοποιείται, ότι το δουλεύουνε με πάρα πολύ μεγάλη λεπτομέρεια, τόσο που δεν το φανταζόμουν. Είδα τα πρώτα σενάρια, που έχουν γραφτεί από τον κ. Ιωσηφέλη, είμαι πάρα πολύ καλά με αυτά και με τις αλλαγές που έχει προτείνει».

Όσον αφορά στο καστ και την επιλογή των ηθοποιών, η δημοφιλής συγγραφέας αποκάλυψε πως: «Για το καστ δεν γνωρίζω κι έχω μια θεωρία που την είπα και στους ανθρώπους του Αlpha. Ο ρόλος μου στην επιλογή των ηθοποιών – γιατί μου στέλνουν μηνύματα κάποιοι ηθοποιοί για να παίξουν – είναι οτι αν τα λεφτά τα έβαζα εγώ, θα έπαιρνα όποιον ήθελα. Με ξένο πορτοφόλι δεν μπορώ να κάνω κουμάντο κι είναι πολλά τα θέματα όπως το να ταιριάζουν με τον σκηνοθέτη κτλ. Αυτό που εγώ κρατώ είναι ότι βλέπω μια υπερπροσπάθεια για την υπερπαραγωγή που θα βγει, βλέπω ότι όλοι είναι από πάνω από το βιβλίο μου. Όταν άκουσα για τον Alpha, είπα μπορώ να κάτσω άνετα, να είμαι χαλαρή, Alpha είναι, θα βγει κάτι πάρα πολύ καλό” και το βλέπω να υλοποιείται και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...