Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

LIVE στο «DOORS Live Art»

Ο επιδραστικός performer Constadinos Papadakis συναντά τον κορυφαίο συνθέτη και μαέστρο Δημήτρη Χάρμα στο απόλυτο live clubbing event, στη σκηνή του DOORS Live Art, απόψε Παρασκευή.

«Πάμε μια βόλτα;» με τη Λυμπεράκη

Μια νέα εκπομπή, αφιερωμένη στους ανθρώπους και στις ιστορίες τους, έρχεται στο πρόγραμμα του Mega.

Τραγωδία με αποδείξεις – Restart στις έρευνες για τη φονική έκρηξη στο...

Επειτα από μία ολόκληρη εβδομάδα παύσης, κατά την οποία...

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Έξαλλος ο Γκλέτσος με την Καινούργιου, την αποκάλεσε «ομοφοβική» πριν αποχωρήσει από τη «Super Κατερίνα»

Απόστολος εν υαλοπωλείω

Ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε την Κατερίνα Καινούργιου… του αλατιού. Τη χαρακτήρισε ομοφοβική και την αποκάλεσε -εμμέσως, πλην- σαφώς ραδιούργα, που σκοπό της έχει μόνο την τηλεθέαση σε κάθε συζήτηση που ανοίγει στα τηλεοπτικά παράθυρα. Ο δημοφιλής ηθοποιός και υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έγινε ταύρος εν υαλοπωλείω όταν η Κατερίνα Καινούργιου πήγε να τον μπλέξει σε μια συζήτηση περί ΣΥΡΙΖΑ, Κασσελάκη και σεξουαλικών επιλογών.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος -σε ζωντανή σύνδεση- στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στον Alpha, και μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και για την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επικράτησε ένταση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και στον Απόστολο Γκλέτσο, με αφορμή τα σχόλια για τον Στέφανο Κασσελάκη και το θέμα της ομοφυλοφιλίας.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος χαρακτήρισε ομοφοβική την παρουσιάστρια και έγινε το «έλα να δεις» στο πλατό της ωραίας Κατερίνας. «Εμένα δεν θα μου βάλετε τέτοιες τρικλοποδιές για να κάνετε τηλεθέαση. Οσο το κουβεντιάζουμε αυτό το θέμα, κάνουμε κακό. Πάμε σε άλλο θέμα, κυρία Κατερίνα. Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ ευθέως και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με αυτό το θέμα» είπε έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Απόστολε, μαζί μου μιλάς; Το ίδιο πράγμα λέμε. Αρχικά με προσβάλλεις πάρα πολύ που το λες, με ξέρεις τόσα χρόνια. Σε ρωτάω, επειδή η ελληνική κοινωνία είναι συντηρητική και του την πέσανε του ανθρώπου» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, που έγινε έξαλλη με το σχόλιο του Απόστολου Γκλέτσου.

«Εσύ το βάζεις για συζήτηση και το βάζεις με έναν άνθρωπο που το έχει ξεκαθαρίσει και έχω κάνει πόλεμο γι’ αυτό. Βάζεις τώρα σ’ εμένα ως θέμα την ομοφυλοφιλία; Πάμε παρακάτω, ομοφοβικούλα μου, πάμε παρακάτω…» συνέχισε ο Απόστολος Γκλέτσος. «Θα τον κλείσω τον Απόστολο Γκλέτσο, δεν επιτρέπω σε κανέναν να με λέει ομοφοβική» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Απόστολο Γκλέτσο να αποχωρεί κλείνοντας την κάμερα και να λέει: «Από το τίποτα βγάζεις ξίγκι για να κάνεις τηλεθέαση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα