Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Το σχόλιο της Μποφίλιου για τη δολοφονία Φύσσα και το… κράξιμο για το διαφανές φόρεμα που φορούσε στον Λυκαβηττό

Antifa από μετάξι

Μεταξωτά, σατέν, διαφάνειες, συνθήματα και… το «έλα να δεις και να ακούσεις». Μηνύματα μίσους στη Νατάσσα Μποφίλιου με αφορμή το φόρεμα που φορούσε στη συναυλία της στον Λυκαβηττό! Η γνωστή τραγουδίστρια έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων στα social media, όταν σε συναυλία της έκανε σχόλιο κατά του φασισμού, με αφορμή την επέτειο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Κάθε τέτοια ματωμένη επέτειο και ειδικά τώρα σε αυτούς τους σκοτεινούς και τόσο επικίνδυνους καιρούς, ορκιζόμαστε από την αρχή στους αγώνες μας, γιατί ο φασισμός δεν θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον» είπε η Νατάσσα Μποφίλιου στη σκηνή. Πολλοί, λοιπόν, ήταν εκείνοι που σχολίασαν το μαύρο διαφανές φόρεμά της με τη δαντέλα, αντί όσων είπε για τον φασισμό.

Η Νατάσσα Μποφίλιου στη συναυλία στον Λυκαβηττό

Μάλιστα, κάποιοι κοστολόγησαν το ρούχο της στα 2.000 ευρώ και επακολούθησε πληθώρα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός. Τους πνίγεις τους φασίστες με μετάξι και σατέν» ήταν ένα από τα χαρακτηριστικότερα σχόλια που ανέβηκε στα social media, με αρκετούς να κάνουν αναφορές και σε παλαιότερο ταξίδι της στο Λονδίνο για τη φωτογράφιση της ερμηνεύτριας με ρούχα γνωστής γυναικείας φίρμας, τη στιγμή που εκείνη φλερτάρει με αριστερές ιδεολογίες. Μετά τις αντιδράσεις, το βράδυ της Δευτέρας, η Νατάσσα Μποφίλιου θέλησε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση μετά τα σχόλια που δέχτηκε.

Ετσι, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εμφάνισή της στη συναυλία και αποκάλυψε ότι το κόστος του ρούχου που διάλεξε στον Λυκαβηττό φτάνει στα 148 ευρώ και όχι τα 2.000 ευρώ. «Ειλικρινά, με τέτοιο μήνυμα, τέτοιο παράστημα, τη δύναμη της φωνής, είναι δυνατόν να κοιτάμε τι φορά; Και ποια επανάσταση; Το υγιές κοινωνικά είπε και το φώναξε, ως όφειλε να κάνει. Είναι τα φιτίλια μιας συζήτησης τα ρούχα και οι επιλογές της που θα μας αποσυντονίσουν από το βασικό, τον λόγο της Νατάσσας» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή «Buongiorno».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα