Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, 2025

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε δωρεά βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια δωρεά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας. Η παρουσιάστρια λατρεύει τα βιβλία και θέλησε να προσφέρει στην περιοχή

Μαρία Μαζωνάκη: «Ο αδελφός μου μπορεί να γίνει επικίνδυνος, είναι χρήστης ουσιών,...

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τα όσα δήλωσε η μικρή αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη, Μαρία στις αρχές για τον λόγο που έπρεπε να μπει στο Δρομοκαΐτειο ο αδελφός της.

Οι κερδισμένοι και οι ηττημένοι της τηλεθέασης την Πέμπτη

Ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη χτυπάει «κόκκινο» καθημερινά. Ποιος κέρδισε τους περισσότερους τηλεθεατές το πρωί της Πέμπτης;

Η Βάσω Μαζωνάκη ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων: «Φώναζε, ήρθε καταπάνω μας»

Η αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη, Βάσω ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων. Η ρεπόρτερ της εκπομπής «Power Talk» αποκάλυψε τι συνέβη

Ταμίλα Κουλίεβα: Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η μητέρα της πάσχει από άνοια

Το δράμα

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Alpha «Αγιος Ερωτας», η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μέσα σε όλα τα άλλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου αλλά και στο δράμα με τη μητέρα της, που ζει στη Ρωσία και πάσχει από άνοια.

«Για εμένα η προδοσία δεν περιορίζεται στην απιστία. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά άλλα σπουδαία πράγματα τα οποία είναι πολύ πιο σημαντικά, όπως ο αλληλοσεβασμός και η αγάπη. Είμαι της άποψης ότι ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ. Προς το παρόν δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα κανένας δεύτερος γάμος» είπε, αρχικά, και στη συνέχεια αποκάλυψε το οικογενειακό της δράμα: «Φέτος έχω πάει ήδη τρεις φορές στη Ρωσία να δω τη μητέρα μου.

Η μητέρα μου έχει άνοια. Είναι πολύ δύσκολο, ραγίζει η ψυχή μου. Τι να πω… Το να συζητιέται το θέμα της άνοιας μπορεί να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους. Είναι ένα είδος συμπαράστασης και είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που το ζουν και το βιώνουν να έχουν κάποιον να τους μιλήσει και να το μοιραστούν. Σκέφτομαι τη μητέρα μου που μια ζωή ήταν πολύ δυναμική, δούλευε, είναι επιστήμονας, για την εποχή της ήταν πάρα πολύ μπροστά, είναι πολύ δύσκολο να τη βλέπω σε αυτή την κατάσταση. Δεν έχει φτάσει σε σημείο να μη με αναγνωρίζει, αλλά τα συμπτώματα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Η Μπέτυ Βαλάση μπήκε σε οίκο ευγηρίας – Την είδα και δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε»

Η Μπέτυ Βαλάση πλέον βρίσκεται σε γηροκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Buongiorno» έκανε την αποκάλυψη.

Εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Η Φαίη Σκορδά αναζητά τη σύντροφό του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από την εκπομπή «Buongiorno» και η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως δεν έχει νέα του και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του.

Καβγάς Στεφανίδου – Τσουρού: Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον ΣΚΑΙ

Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον Σκάι με...

Έντονη αντιπαράθεση Τουμασάτου – Μελέτη στα social media: «Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι;»

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήρθε σε αντιπαράθεση με την Ελεονώρα Μελέτη στα social media. Τι συνέβη;

Το ταξίδι της Παλιοσπύρου στο Λονδίνο για ειδική θεραπεία και το μήνυμά της προς τον υπουργό Υγείας

Σε νοσοκομείο του Λονδίνου βρέθηκε προχθές η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς ο «γολγοθάς» για εκείνη δεν έχει τελειώσει πέντε χρόνια

Η «προδοσία» της Άντζελας Γκερέκου στην Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Άντζελα Γκερέκου «πρόδωσε» την Όλγα Κεφαλογιάννη, επιλέγοντας να...