Έρωτας στη ζωή, έρωτας και στη σκηνή!

Ο γοητευτικός ηθοποιός Δημήτρης Λάλος μίλησε με αφορμή την παράσταση «Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του ονείρου», στην οποία πρωταγωνιστεί με την αγαπημένη του Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Το τηλεοπτικό ζευγάρι Μαθιός και Βασιλική, από τη σειρά «Σασμός», έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας στη μικρή οθόνη, έγινε -ως γνωστόν- και ζευγάρι στη ζωή, αφού χώρισαν αμφότεροι από τους συζύγους τους και πλέον ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Οι ερωτευμένοι, όμως, ηθοποιοί δουλεύουν και μαζί στο θέατρο, κάνοντας τα επαγγελματικά τους όνειρα πραγματικότητα. Με αυτόν τον τρόπο εμπνέει ο ένας τον άλλον και έτσι περνούν και περισσότερες ώρες μαζί μέσα στην καθημερινότητα. Η παράσταση «Ζωρζ και Φρέντρικ: Ποιητές του ονείρου» θα μας μεταφέρει στο ρομαντικό Παρίσι του 19ου αιώνα. «Τίποτα δεν μπορεί να κερδίσει τον έρωτα, γιατί αυτός είναι η κινητήρια δύναμη». Σχετικά με τη συνεργασία του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου τόσο στον «Σασμό» όσο και στην επικείμενη παράσταση δήλωσε πως είναι ό,τι καλύτερο να δουλεύεις με ανθρώπους που μπορείς να συνεννοείσαι. Οταν ρωτήθηκε για τον αν εκείνος ζει τον έρωτα, απάντησε: «Ολοι ζούμε τον έρωτα, εγώ γιατί να μην τον ζήσω;»

Στην πορεία, ο αγαπημένος Δημήτρης Λάλος σχολίασε, με αφορμή τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί στον Alpha «O τιμωρός», πως είναι από αυτούς που παρακολουθούν τα νούμερα τηλεθέασης στις δουλειές του, ενώ ανέφερε πως «είμαι διάσημος από τη δουλειά μου, δεν είναι δουλειά μου να είμαι διάσημος. Δουλεύω για να φέρω στο κοινό ό,τι καλύτερο μπορώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ χτίζει το σπίτι των ονείρων του δίπλα σε… παραλία γυμνιστών

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ετοιμάζουν το...

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

Μητέρα 19χρονης Μυρτώς: «Να βασανιστούν όπως βασανίστηκε το παιδί μου, να μη δουν ποτέ τον ήλιο»

Ο Αντώνης Σρόιτερ επισκέφθηκε τους γονείς της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά.