Το τζακ ποτ της ζωής του: Σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Πτολεμαΐδας ο χρυσός νικητής του ΤΖΟΚΕΡ

Κέρδισε περισσότερα από 18,6 εκατ. ευρώ

Τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του επιφύλασσε το ΤΖΟΚΕΡ σε έναν κάτοικο της Πτολεμαΐδας, καθώς σήμερα το πρωί ξύπνησε εκατομμυριούχος. Ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης, που κέρδισε περισσότερα από 18,6 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία, δοκίμασε την τύχη του σε κατάστημα ΟΠΑΠ της πόλης.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για κάποιον πράκτορα ΟΠΑΠ, από το να βρεθεί στο καταστήματα του νικητής ενός τόσο μεγάλου ποσού. Μην ξεχνάμε πως ο χθεσινός υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ κέρδισε ένα έπαθλο ρεκόρ, το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία του παιχνιδιού», τονίζει ο Σαμουήλ Κουντουρατζόγλου, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στην οδό Παυλίδη-Αδαμοπούλου & Κωνσταντινουπόλεως 31.

«Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Από χθες το βράδυ δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα, τόσο στο πρακτορείο όσο και στο προσωπικό μου κινητό. Πιστεύω πως και τις επόμενες ημέρες ολόκληρος ο νομός Κοζάνης θα μιλάει για τον νικητή των 18,6 εκατ. ευρώ. Εύχομαι στον μεγάλο τυχερό να έχει πάντα την υγεία του και να διαχειριστεί το ιστορικό έπαθλο με σύνεση. Πιστεύω πως θα κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα, δεν θα ξαναπάει στη δουλειά και ετοιμάζεται ήδη για μόνιμες διακοπές».

Το ραντεβού με την τύχη

Σχετικά με το «χρυσό» δελτίο των 18.694.681,21 ευρώ, ο κ. Κουντουρατζόγλου αναφέρει: «Η θεά τύχη έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο σε αυτή την μεγάλη επιτυχία, καθώς ο νικητής είχε επιλέξει τυχαίους αριθμούς. Από κει και πέρα, στο δελτίο είχαν συμπληρωθεί 23 στήλες, με τυποποιημένο σύστημα. Αναμφίβολα ο υπερτυχερός δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τους αριθμούς από την χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ».

Δείτε τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Πτολεμαΐδα:

Τους 147 έφτασαν οι τυχεροί 5άρηδες

Εκτός από  το έπαθλο ρεκόρ που κέρδισε ο υπερτυχερός στην Πτολεμαΐδα, στη χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ βρέθηκαν ακόμα 3 νικητές στη δεύτερη κατηγορία. Μέχρι σήμερα, το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει αναδείξει συνολικά 147 τυχερούς 5άρηδες, οι οποίοι  με 5 σωστές προβλέψεις αριθμών, έχουν κερδίσει από 100.000 ευρώ ο καθένας.

18+ επίγειο |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».