«Άγιος έρωτας»: Ο Παύλος κάνει τα πάντα για να χωρίσει την κόρη του από τον Αργύρη

Ο πατήρ Νικόλαος επισκέπτεται τη μητέρα του

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Ο Παύλος παίρνει δραστικά μέτρα προκειμένου να κρατήσει μακριά τον Αργύρη από τη Χλόη μια και καλή, ενώ η Θάλεια προσλαμβάνει έναν ντέτεκτιβ θέλοντας να ανακαλύψει τον λόγο που ο σύζυγός της καθυστερεί να επιστρέψει σπίτι τα βράδια. Στο σπίτι των Βαρελάδων, η Ειρήνη, αποκαλύπτει στον αδελφό της, Χάρη, τη σχέση του πατέρα τους με την υπηρέτρια τους Σμαρώ!

Παράλληλα ο πατήρ Νικόλαος που προσπαθεί να ανακαλύψει τι μυστικά κρύβουν οι «σημαντικοί» άντρες της κωμόπολης, μπαίνει στο στόχαστρο της διευθύντριας του σχολείου, που καλείται να συλλέξει πληροφορίες για αυτόν. Ταυτόχρονα ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Ζευς, και άσπονδος εχθρός του Παύλου, ο Κυριάκος Παυλίδης επιστρέφει στη Στέρνα και θα ταράξει κι άλλο τα ήδη ταραγμένα νερά της μικρής πόλης.

Ο Κυριάκος ανακοινώνει σε όλους πως έχει επιστρέψει οριστικά στη Στέρνα και μάλιστα επιθυμεί να αναλάβει την προεδρία της κοινότητας. Αυτή του η απόφαση θα προκαλέσει, όμως, αντιδράσεις. Το μίσος του Μαρκόπουλου για τον Αργύρη δε φαίνεται να κοπάζει. Είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει μακριά απ’ την κόρη του και να δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο.

Η Χλόη, δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θα βρει μια πρόφαση για να φύγει απ’ το σχολείο για να πάει να τον συναντήσει στο κρατητήριο, κάτι που δε θα μείνει κρυφό για πολύ. Η Σοφία, τέλος, προφασίζεται ότι είναι αδιάθετη και ζητάει από τον Χάρη να αναβάλλουν το ραντεβού τους με τον φωτογράφο του γάμου τους. Λίγο μετά, η Σοφία θα κάνει μια επικίνδυνη επίσκεψη σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου Ζευς! Ο Παύλος με τη Χριστίνα βρίσκονται κρυφά στην ερωτική τους φωλιά. Όμως, δεν είναι μόνοι τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.