Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ελένη Ψυχούλη: «Έχω φάει τρελό bullying για τα κιλά μου»

«Πέρυσι είδα το θάνατό μου με τις πλημμύρες στο Πήλιο»

Η Ελένη Ψυχούλη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Συζητάω κάτι για τηλεόραση αλλά είναι νωρίς. Θέλω όμως να είναι κάτι άλλο, όχι άλλο το κομμάτι της μαγειρικής. Τώρα με τις πλατφόρμες, δεν μπορώ να παρακολουθώ πολλές εκπομπές. Και ειδήσεις θα δω, αλλά προτιμώ να δω ένα φαγητό από έναν βομβαρδισμό. Είναι η χαρά της ζωής το φαγητό. Είναι μια ψευδαίσθηση ότι κάτι πάει καλά. Δεν μου αρέσει το στιλ της εκπομπής του Σεφερλή. Δεν έχει σχέση με την μαγειρική. Είναι λίγο ψεύτικο» ανέφερε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν είσαι μάνα, δεν μπορείς να “ξιπαστείς” γιατί το παιδί σου, σου θυμίζει ότι είσαι ένα μικρό τίποτα. Στην Ελλάδα η αναγνωρισιμότητα δεν συνάδει με τα χρήματα και την ζωή που κάνεις. Αν είναι να βάλεις εσύ σκούπα, τι να την κάνεις την αναγνωρισιμότητα; Η αναγνωρισιμότητα δεν θα σε κάνει σταρ στην Ελλάδα».

«Έχω φάει τρελό bullying για τα κιλά μου, μου αρέσει να είμαι αδύνατη. Τα κιλά είναι σαν τα μαλλιά, αλλάζουν. Είμαι αυθόρμητη σε «βαθμό κακουργήματος», βιαστική και ανυπόμονη. Πέρυσι είδα το θάνατό μου με τις πλημμύρες στο Πήλιο. Δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα, γιατί δεν έχει γίνει τίποτα. Είμαστε το ίδιο κατεστραμμένοι» είπε στο τέλος η Ελένη Ψυχούλη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα