Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Γιάννης Βούρος: «Πρώτη φορά που έζησα την αγκαλιά του πατέρα μου, ήταν όταν με είδε με στρατιωτικά ρούχα»

«Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός»

Ο Γιάννης Βούρος παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον πατέρα του.

«Δεν υπήρχε καθόλου αυτό από τον μπαμπά μου. Εγώ έτσι είμαι σαν άνθρωπος, δοτικός, της αγκαλιάς, της προσφοράς. Εγώ πρώτη φορά που έζησα την αγκαλιά του πατέρα μου, ήταν όταν με είδε με στρατιωτικά ρούχα στο πρώτο επισκεπτήριο που είχα πάει στην αεροπορία. Πήγε πιο εκεί, έκανε κάτι τέτοια κι η μάνα μου μού είπε ότι συγκινήθηκε» αποκάλυψε ο Γιάννης Βούρος.

«Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός. Ένας τεχνοκράτης μεν, αλλά δοτικός να βοηθήσει τη γειτονιά, τον κήπο της διπλανής, να τρέξει. Ήταν αυτάρκης. Είχε πεθάνει η μάνα μου και του έλεγα να σου φέρουμε μία γυναίκα 2 ώρες να σε βοηθάει και μού έλεγε ότι με εξοργίζει και μόνο που το λες. Ήταν το πρέπει της αντρικής σχέσης» πρόσθεσε αμέσως μετά ο γνωστός ηθοποιός.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα