Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μπορούσα να βλέπω τους γονείς μου να βλέπουν το σπίτι τους σε αυτή τη διαδικασία»

«Με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω τέτοια πράγματα»

Με αφορμή τη μεζονέτα του Στέλιου Διονυσίου στη Φιλοθέη που θα βγει σε πλειστηριασμό λόγω εκπρόθεσμων οφειλών, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να εξομολογηθεί την δική της παρόμοια εμπειρία που έζησε.

«Με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω τέτοια πράγματα. Επειδή το έχει περάσει η οικογένειά μου με αυτή τη διαδικασία κι έχω αναγκαστεί εγώ να “χτυπήσω” για να σώσω κάτι οικογενειακό. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Είχα καλή δουλειά και τα κατάφερα. Δεν μπορούσα να βλέπω τους γονείς μου να βλέπουν το σπίτι τους σε αυτή τη διαδικασία. Μετά να προσπαθείς να “χτυπάς” και να σκέφτεσαι ότι κάποιος άλλος μπορεί να στο “χτυπήσει” και να το χάσεις» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Συμβαίνει σε όλους. Θυμάμαι τους γονείς μου να λένε, ντροπή. Όχι, συμβαίνει σε όλους και μπορεί να χειριστείς κάτι λάθος» συμπλήρωσε αμέσως μετά η γνωστή παρουσιάστρια.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα