Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Βασίλης Καρράς: Τα συγκινητικά λόγια για τον λαϊκό βάρδο και η θλίψη στο πρόσωπο της συζύγου του

Είναι παντού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε προχθές το βράδυ η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Βασίλη Καρρά με τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά», από τις εκδόσεις Ταξιδευτής, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» στη ΔΕΘ.

  • Aπό τη Σούζη Στεφανίδη

Σε κλίμα συγκίνησης και γλυκόπικρης χαράς ήταν όλοι εκεί. Φίλοι, συγγενείς, αλλά και θαυμαστές έδωσαν το «παρών» υπό τους ήχους του λαϊκού «ύμνου» «Απ’ τον Βορρά μέχρι τον Νότο», για να τιμήσουν τη μνήμη του αξέχαστου συνεργάτη, καλλιτέχνη, αλλά κυρίως ανθρώπου Βασίλη!

Οι ομιλητές κατα τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου «Καλησπέρα και καλή βραδιά», με τις στιγμές του αξέχαστου τραγουδιστή να ξεπηδούν μέσα από video wall

Οσο και αν προσπάθησαν οι ομιλητές της παρουσίασης να μη λυγίσουν μέσα από τις αφηγήσεις τους για όσα έζησαν με τον δικό τους «Βασίλη», δεν τα κατάφεραν, με τη σύζυγό του Χριστίνα και την κόρη τους Ειρήνη να δακρύζουν. Ο μουσικός Διογένης Δασκάλου αφηγήθηκε με τον μοναδικό του τρόπο αποσπάσματα του βιβλίου, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Νίκος Ζεϊμπέκης, που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν σηκώνω σήμερα το βλέμμα μου για ευνόητους λόγους… Είναι μια μεγάλη προίκα για αυτόν τον άνθρωπο – την προίκα του και τα τραγούδια του μας την άφησε για όλους. Δεν μπορώ να είμαι αμερόληπτος, αισθάνομαι πολύ τυχερός που ήμουν φίλος του και με έκανε οικογένειά του».

H σύζυγος του Βασίλη Καρρά

Συγκινημένος και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης, μίλησε για τον Βασίλη Καρρά αλλά και τις επαφές που διατηρούσαν πριν από μερικά χρόνια, λέγοντας: «Πέρα από τη φωνή του, τον στίχο και το περιεχόμενό του, αυτό που βιώνω είναι τα υπέροχά του μάτια, το βλέμμα του. Αυτό το βλέμμα που είχε πάντα και θύμιζε τη λαϊκή του καταγωγή. Ενας άνθρωπος με όλα τα γράμματα κεφαλαία». Οσο για τον συγγραφέα του βιβλίου Θάνο Κανούση, μέσα στο έντονα συγκινησιακό κλίμα απάντησε στο ερώτημα γιατί ο Καρράς επέλεξε αυτόν για να αποτυπώσει στο χαρτί τη ζωή του.

Ο συγγραφέας του βιβλίου

«Ο Βασίλης πριν από τρία χρόνια μού έλεγε διάφορες ιστορίες και μου ανοίχτηκε. Γενικά, μου έδειχνε μεγάλη εμπιστοσύνη. Είναι μεγάλη τύχη και τιμή για εμένα αυτό το βιβλίο» είπε και πρόσθεσε πως το βιβλίο ήταν έτοιμο από το 2023, με τον τραγουδιστή να έχει εγκρίνει μέχρι και το εξώφυλλο! Ωστόσο, όπως ανέφερε, οι λόγοι που δεν κυκλοφόρησε νωρίτερα ήταν, πρώτον, ότι ο Βασίλης ήθελε να είναι παρών στην εκδήλωση -κάτι που δεν κατέστη δυνατόν-, αλλά και για να μην κατηγορηθούν όσοι βοήθησαν για να βγει το βιβλίο πως εκμεταλλεύτηκαν την περιπέτεια της υγείας του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή! Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε προαναγγελία της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2025, στο Καλλιμάρμαρο, προς τιμήν του Βασίλη Καρρά, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.