Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Μέτε-Μάριτ: Η πριγκίπισσα-διάδοχος της Νορβηγίας ζητά ξανά συγγνώμη για τη σχέση της...

Η πριγκίπισσα-διάδοχος της Νορβηγίας, Μέτε-Μάριτ, ζήτησε ξανά συγγνώμη για...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της...

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Σαν ψέμα: Η υπόθεση Φιλιππίδη θα εκδικαστεί στον Άρειο Πάγο την… Πρωταπριλιά

Η δικαστική υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, που έχει συγκλονίσει...

Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έλειπε η μητέρα μου γιατί δούλευε νύχτα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το Σάββατο...

Χολιγουντιανοί παράνομοι εραστές και αίτηση διαζυγίου

«Πέτρα του σκανδάλου»

Η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η ηθοποιός Σάτον Φόστερ φαίνεται να επιβεβαιώνει την παράνομη σχέση της με τον Χιου Τζάκμαν και να αποκαλύπτει ότι εκείνη ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» για το διαζύγιο του ηθοποιού.

Εγγραφα από το Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας της Νέας Υόρκης, που αποκαλύπτει η Page Six, δείχνουν ότι η 49χρονη σταρ του Μπρόντγουεϊ Φόστερ ζητάει διαζύγιο από τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, σεναριογράφο της ταινίας «Ocean’s Eleven» Τεντ Γκρίφιθ. Μάλιστα, αντίθετα με ό,τι συμβαίνει συνήθως στα διαζύγια των διασήμων, η Φόστερ δεν χρεώνει τίποτα στον σύζυγό της, καθώς ζήτησε να εκδοθεί το διαζύγιο χωρίς υπαιτιότητα. Παραδέχεται, δηλαδή, ότι ο Γκρίφιθ δεν φταίει για το διαζύγιό τους.

ΦΩΤΟ: SplashNews.com via Ideal Image

Αυτός που φταίει, σύμφωνα με τις πηγές του δημοσιεύματος, είναι ο παράνομος έρωτας της Φόστερ με τον 56χρονο κινηματογραφικό «Γούλβεριν» Χιου Τζάκμαν. Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι στα κρυφά έδιναν και έπαιρναν τον τελευταίο καιρό. Ατομα από τον χώρο του Μπρόντγουεϊ υποστηρίζουν ότι ο Τζάκμαν και η Φόστερ ερωτεύτηκαν όταν συμπρωταγωνίστησαν στο μιούζικαλ «The Music Man».

Το μιούζικαλ παίχτηκε στο Μπρόντγουεϊ μέχρι τις αρχές του 2023, όταν ο Τζάκμαν ήταν παντρεμένος με την Ντέμπορα-Λι Φαρνές. Λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο 2023, ο Τζάκμαν με τη Φαρνές ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν έπειτα από 27 χρόνια γάμου και όλοι έψαχναν μάταια τον λόγο. Πηγές της Page Six επιμένουν ότι ο Τζάκμαν και η Φόστερ όχι μόνο ήταν ζευγάρι την εποχή του διαζυγίου του ηθοποιού, αλλά «είναι ακόμη μαζί». «Κάνουν τα πάντα για να το κρύψουν, αλλά είναι κοινό μυστικό» πρόσθεσαν τα «βαθιά λαρύγγια» του δημοσιεύματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.