Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Το 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επιστρέφει δυναμικά με Χορηγό το Eurojackpot

Είκοσι οκτώ χρόνια μετά τον Άγγλο Ασθενή, ο κόμης Almasy και η Hana συναντώνται ξανά στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου, το οποίο αρχίζει αύριο και αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη και την παγκόσμια βιομηχανία ταινιών.

Το Eurojackpot, το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι που έφερε στην Ελλάδα ο ΟΠΑΠ, υποστηρίζει εφέτος ως χορηγός το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της Ελλάδας, το 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο πραγματοποιείται από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, το βράδυ της Παρασκευής θα προβληθεί η εμβληματική ταινία «Ο Άγγλος ασθενής», παρουσία των δύο πρωταγωνιστών, της βραβευμένης με Όσκαρ Ζιλιέτ Μπινός και του υποψηφίου για Όσκαρ Ρέιφ Φάινς, οι οποίοι μάλιστα θα τιμηθούν με τιμητικό «Χρυσό Αλέξανδρο». Επιπλέον, οι δύο θρύλοι του παγκόσμιου κινηματογράφου θα παραστούν στην πρεμιέρα της ταινίας «Η επιστροφή» του Ουμπέρτο Παζολίνι, στην οποία συνεργάζονται για τρίτη φορά στην καριέρα τους.

Δέκα ημέρες με περισσότερες από 250 ταινίες

Κατά τη διάρκεια του 65ου Διεθνούς Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης θα προβληθούν 252 ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους, σε κινηματογραφικές αίθουσες στο κέντρο της πόλης. Το κοινό θα υποδεχθούν οι ανακαινισμένες αίθουσες Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας, οι αίθουσες του Λιμανιού Φρίντα Λιάππα, Τώνια Μαρκετάκη, Τζον Κασσαβέτης και Σταύρος Τορνές, καθώς και ο κινηματογράφος Μακεδονικόν. Παράλληλα, 67 ταινίες θα είναι διαθέσιμες και διαδικτυακά, προσφέροντας στους θεατές τη δυνατότητα να απολαύσουν τις προβολές από την άνεση του σπιτιού τους.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα