Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Η survivor σχέση του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου περνάει κρίση

Κρίση στη σχέση του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Οι φήμες πως ο φαρμακοποιός και το μοντέλο αντιμετωπίζουν προβλήματα αναφορικά με το κοινό τους μέλλον άρχισαν να κυκλοφορούν πριν από λίγες ημέρες.


Ωστόσο, σε πρόσφατη κοινή εμφάνισή τους στο Blends, στη Γλυφάδα, οι δύο πρώην παίκτες του «Survivor», οι οποίοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, έκαναν σχετικές δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, δείχνοντας πως τα πράγματα μεταξύ τους δεν είναι τελικά και τόσο άσχημα.


«Υπάρχουν τσακωμοί, αλλά όχι σε φάση να χωρίσουμε. Δεν έχουμε κοιμηθεί ποτέ χωριστά. Πρέπει να υπάρχει το αλατοπίπερο, δεν γίνεται να είναι όλα υπέροχα, μέλι γάλα» σχολίασε πρώτη η Βρισηίδα Ανδριώτου, με τον Σπύρο Μαρτίκα να συμπληρώνει με νόημα: «Εύχομαι τα ζευγάρια να έχουν τα προβλήματά μας μόνο».

Αυτά ειπώθηκαν το βράδυ της Κυριακής, γιατί το πρωί το γνωστό μοντέλο άλλαξε… τροπάριο. Μιλώντας στο «Breakfast@Star» παρουσίασε λίγο διαφορετικά την κατάσταση στην προσωπική της ζωή, καθώς παραδέχτηκε πως υπάρχει κρίση ανάμεσα στην ίδια και στον σύντροφό της.


«Με τον Σπύρο είμαστε σε απόσταση συναισθηματικά, αλλά και λόγω έλλειψης χρόνου από την πλευρά του. Τον Σπύρο τον βλέπεις το βράδυ για ύπνο και την επομένη το ίδιο…» είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου. Φάνηκε, ωστόσο, διατεθειμένη να «πολεμήσει» για τον έρωτά τους. «Θα δώσω τώρα μια τελευταία ευκαιρία σε όλο αυτό μεταξύ μας, τώρα θα πάμε και τριήμερο» συμπλήρωσε.

Όσο για το ενδεχόμενο να χωρίσουν, το μοντέλο απάντησε με… γρίφο. «Μπορεί να έχει
πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο του χωρισμού, μπορεί και όχι» είπε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε: «Αγαπιόμαστε πολύ και ό,τι κι αν γίνει ο Σπύρος θα είναι στη ζωή μου. Έχω δώσει πολλά σε αυτή τη σχέση, και οικονομικά και συναισθηματικά. Πλέον ο Σπύρος είναι πολύ… φίλος μου! Είμαστε φίλοι!».

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή της στο πρωινό του Star, η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέφερε:
«Είναι στενάχωρη μια τέτοια κατάσταση. Είναι τα θέλω του καθενός. Τι θέλει ο ένας και τι θέλει ο άλλος για το κοινό μέλλον. Εκεί το χάνουμε. Εγώ σίγουρα θέλω οικογένεια και παιδιά, το τι θέλει ο Σπύρος θα το απαντήσει ο ίδιος», πετώντας το… μπαλάκι στον φαρμακοποιό.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα