Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Αυτός, αυτή και τα μυστήρια – Η κατάθεση της συντρόφου του δολοφονημένου...

Σε κομβικό σημείο βρίσκονται οι έρευνες της Aστυνομίας για την εξιχνίαση της απαγωγής και της στυγερής δολοφονίας στη Νέα Πέραμο, καθώς μετά και την κατάθεση της συντρόφου του 27χρονου Μ.Β. στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, έχουν αρχίσει

«Λύγισε» η Σκορδά ακούγοντας τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη να μιλάει για την...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Buongiorno»...

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το...

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Κέιτ Μίντλετον για καρκίνο: «Υπάρχουν στιγμές φόβου και εξάντλησης»

Η Κέιτ Μίντλετον με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους παλεύουν καθώς το πέρασε και η ίδια και γνωρίζει καλά πώς νιώθει κάποιος που νοσεί.

«Μαύρα» μεσάνυχτα – Ραντεβού στα δικαστήρια για Μαρία Ιακώβου και Θηρίο

Στις δικαστικές αίθουσες θα συναντηθούν, όπως όλα δείχνουν, η Μαρία Ιακώβου και το Θηρίο, κατά κόσμον Κωνσταντίνος ∆ράκουλας, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Την προηγούμενη εβδομάδα ο ράπερ εξαπέλυσε επίθεση μέσω TikTok στην τραγουδίστρια, κατηγορώντας την για «παρασκήνιο» πίσω από μια επανεκτέλεση του κοινού τους hit «Μαύρα μεσάνυχτα».

https://exchange.glomex.com/video/v-d5bkjt6vzktd?integrationId=40599v17l3ec3v44

Από την πλευρά της εκείνη τον κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμηση, απειλώντας τον με νομικές ενέργειες, σε περίπτωση που δεν ανακαλέσει. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο ράπερ δεν ανακάλεσε, με την τραγουδίστρια να ενημερώνει τους followers της πως όλα θα λυθούν στα δικαστήρια.

«Ένα πράγμα που με χαρακτηρίζει είναι ότι είμαι καλή επαγγελματίας» ανέφερε η Μαρία Ιακώβου σε νέο βίντεο που πόσταρε στο TikTok. Και συνέχισε σαν… χείμαρρος: «Καταλάβατε τελικά ποιος προσπάθησε να κοροϊδέψει τον άλλο και ποιος τελικά λέει την αλήθεια. Αν ανατρέξετε σε προηγούμενα βιντεάκια μου, θα δείτε ότι επαληθεύονται όλα όσα λέω. Με διασύρει δημόσια και προκαλεί αρνητικές αντιδράσεις εναντίον μου. Αυτό καθιστά ηθική βλάβη. Με κατηγορεί ότι απάντησα και ότι επιζήτησα δημοσιότητα. Τι πιο φυσικό από το να απαντάς σε μία προσβολή δημόσια; Με έχει προσβάλει με πολλαπλούς τρόπους. Ο λόγος που αρνήθηκα να βγω σε ένα live με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι γιατί αυτό δεν θα μπορούσε να καταγραφεί».

«Είχα 4-5 κλήσεις από μεγάλα κανάλια για να βγω να μιλήσω και επέλεξα να πάω σε μία απλά και μόνο για να εκτεθεί, όπως και εκτέθηκε. Μπορείτε να δείτε τις αντιφάσεις του. Ο στόχος του φάνηκε από την αρχή. Το πιο λυπηρό από όλα είναι ότι παρασύρεστε από έναν άνθρωπο που απλώς σας λέει κάτι, δεν το αποδεικνύει πουθενά έμπρακτα. Ακυρώνεται κάθε κοινή λογική. Η κυκλοφορία έγινε πριν από 16 χρόνια με το όνομά του κανονικά επάνω και μια εταιρία δεν θα έπαιζε το κεφάλι της έτσι απλά. Με στενοχωρεί ο φανατισμός σε συνδυασμό με την άγνοια, πάντα με ανησυχούσε αυτό. Τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους, η αλήθεια έχει αρχίσει σιγά σιγά να φαίνεται. Εύχομαι καλά μυαλά!» κατέληξε στο βίντεό της η τραγουδίστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία