Η Ματσούκα και οι ερωτήσεις για τον έγγαμο βίο

«Θα το έβαζα στις ερωτήσεις που με ενοχλούν περισσότερο»

Η Δήμητρα Ματσούκα αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ που την εντόπισαν σε θεατρική πρεμιέρα, καθώς αναφέρθηκε στις ερωτήσεις που την ενοχλούν περισσότερο.

Οπως αποκάλυψε, μία από αυτές είναι όταν τη ρωτούν πώς πάει ο έγγαμος βίος με τον Πέτρο Κόκκαλη. Και το αποκάλυψε με το που δέχτηκε (πάλι!) το εν λόγω ερώτημα. «Είναι μια ανούσια ερώτηση το ‘‘πώς είναι ο έγγαμος βίος;’’ και από ευγένεια αναγκάζεσαι να απαντήσεις. Δεν είναι ευχάριστο αυτό πια» παραδέχτηκε.

«Δεν μπορείς να πεις πια παρά μόνο κοινοτοπίες, τα ίδια. Πάντα οι άνθρωποι παντρεύονται, χωρίζουν, κάνουν παιδιά ή δεν κάνουν» επισήμανε η ηθοποιός. «Ολα αυτά είναι τόσο μέσα στη ζωή μας για να προκαλούν το ενδιαφέρον κάποιου. Θα το έβαζα στις ερωτήσεις που με ενοχλούν περισσότερο» κατέληξε η Δήμητρα Ματσούκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.