Nαταλία Γερμανού: «Ένιωσα στο πετσί μου τι σημαίνει “σ ’αυτή τη σκηνή, τα μυστικά είναι για να μοιράζονται”»

Το πιο συγκινητικό event της ελληνικής τηλεόρασης, το The Secret Song με τη Ναταλία Γερμανού, επιστρέφει απόψε στις 22:30 στον Alpha με ένα επεισόδιο γεμάτο συναίσθημα, εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλενα Παπαρίζου, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η ίδια η Ναταλία Γερμανού, θα καθίσουν στην λευκή πολυθρόνα του show και θα ζήσουν απόψε μία μοναδική εμπειρία.

Για τη δική της έκπληξη αλλά και το ρόλο της στο The Secret Song, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε πως: «Στο “The Secret Song” η παρουσιάστρια – πρωταγωνίστρια δεν είμαι εγώ. Είναι η μουσική, το συναίσθημα, η αγάπη που ενώνει ξανά τους ανθρώπους. Ακόμα κι όταν κάθισα στη λευκή πολυθρόνα – με ταχυπαλμία, ομολογώ – είδα πρόσωπα που ναι, ήξερα πως θα έρχονταν για εμένα αλλά και κάποιους άλλους που δεν περίμενα με τίποτα να δω! Κι εκεί, ένιωσα στο πετσί μου τι σημαίνει “σ ’αυτή τη σκηνή, τα μυστικά είναι για να μοιράζονται”.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...