Ο Φίλιππος Μιχόπουλος γύρισε σελίδα!

Οι... ψίθυροι έπειτα από κοινή εμφάνιση σε event με την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Τι τρέχει με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και την Κύπρια παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευριπίδου; Ο γοητευτικός Ελληνας επιχειρηματίας, για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό του από την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου, εμφανίστηκε στο πλευρό μιας άλλης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος και η δημοφιλής στο νησί της Αφροδίτης τηλεοπτική οικοδέσποινα, η οποία είναι επίσης ραδιοφωνική παραγωγός, επιχειρηματίας και brand ambassador προϊόντων ομορφιάς, βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου, στα εγκαίνια εστιατορίου στη Λεμεσό. Οι δυο τους φάνηκε να έχουν αναπτύξει οικειότητα μεταξύ τους, καθώς ήταν τρυφεροί ο ένας με τον άλλον. Παρ’ όλα αυτά δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις στις κάμερες σχετικά με την κοινή εμφάνισή τους στο event, με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να φωτογραφίζεται μόνη της και με άλλους Κύπριους celebrities στο banner της εκδήλωσης.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, από την άλλη, απέφυγε ευγενικά να φωτογραφηθεί ακόμη και μόνος του, αλλά δεν φάνηκε να ενοχλείται όταν συνειδητοποίησε ότι ο φακός είχε εστιάσει από απόσταση επάνω στον ίδιο και στην όμορφη συνοδό του, η οποία είναι κι εκείνη μητέρα δύο παιδιών. Ηλεκτρονικό δημοσίευμα του κυπριακού «Hello», που ανέδειξε την κοινή έξοδο του πρώην συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η χημεία ανάμεσά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν διάχυτη φανερώνοντας την τρυφερή σχέση που φαίνεται να έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους».

Μιλώντας πριν από λίγες ημέρες σε κυπριακή εκπομπή, η παρουσιάστρια κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση περί φημολογίας νέας σχέσης της με επιχειρηματία λόγω συχνών ταξιδιών της στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα. «Κάποια ταξίδια ήταν για δουλειά και κάποια για διακοπές. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, είμαι τυχερή και πολύ ισορροπημένη. Δεν θέλω να απαντήσω κάτι συγκεκριμένο» είχε σχολιάσει εκείνη τότε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.