Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τον πατέρα του: «Ήταν πολύ σκληρό όλο αυτό αλλά ευτυχώς είναι πολύ δυνατός»

«Όταν το έμαθα τα έχασα»

Για το ατύχημα που είχε ο πατέρας του, αλλά και για την κατάσταση της υγείας του μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην εκπομπή Buongiorno.

«Είναι πολύ καλύτερα αυτήν την στιγμή, είναι εκτός κινδύνου. Φυσικά έχει πολύ δρόμο μπροστά του, όμως το σημαντικότερο από όλα που είναι η πνευμονία που έπαθε μέσα στο νοσοκομείο, έχει ξεπεραστεί. Δεν είναι σε μηχανική υποστήριξη. Ήταν πολύ σκληρό όλο αυτό αλλά ευτυχώς είναι πολύ δυνατός» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο μόνος μου στόχος και δικός μου και τα αδέρφια μου και όλη η οικογένεια ήταν να δούμε τι θα γίνει με τον πατέρα μας και να ξεπεράσει τον κίνδυνο, γιατί είχε ένα πολύ σκληρό ατύχημα, είναι πολυτραυματίας. Είναι πολύ δυνατός».

«Όταν το έμαθα τα έχασα. Θυμάμαι ότι ήμουν Αθήνα και το μόνο που έκανα ήταν να πω “οκ, έρχομαι”. Έφτιαξα μια τσάντα και 23.30 έφυγα. Την ώρα που εγώ έφτασα ήταν στο χειρουργείο. Τον είδα αμέσως μόλις βγήκε από το χειρουργείο. Για κανέναν δεν ήταν εύκολο, όμως αυτό που βίωσα, όλο τον κόσμο, πόσο τον αγαπάει και νοιάζεται. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τόσους ανθρώπους. Σημαίνει ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος στον δικό του χώρο αλλά και στη ζωή του έχει αγαπηθεί πάρα πολύ και χαίρει εκτίμησης και είναι συγκινητικό» είπε στο τέλος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Δέσποινα Καμπούρη: «Νομίζετε πως θα τρομάξω;» – Η νέα ανάρτηση μετά τον σάλο για το Pride

Με νέα ανάρτηση τοποθετήθηκε η Δέσποινα Καμπούρη, έπειτα από...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...